OCIJENI

Implantologija u ordinaciji dentalne medicine dr. Starčević

Objavljeno: 7.1.2019. 10:53

Ukoliko vam nedostaje jedan ili više zuba u vašoj usnoj šupljini, vi ste svakako pravi kandidat za implantološki tretman. Osnovni preduvjet za ugradnju implanta jest da imate dovoljnu količinu kvalitete vilične kosti na mjestu gdje je potrebno ugraditi zub. Ako se pregledom i analizom rendgen snimaka ustanove nepovoljne dimenzije kosti, primjenjuju se tehnike nadogradnje kosti suvremenim biomaterijalima, nakon čega slijedi ugradnja implanta.

Svakako prije odluke o ugradnji implanta, bitno je izabrati profesionalnu stomatološku ordinaciju koja ima iskustva u implantologiji. S obzirom na složenost, trajanje i cijenu terapije odluka mora biti pravilno donesena. Stomatološka ordinacija koja ima 13 godina iskustva u implantologiji jest ordinacija dentalne medicine dr. Starčević. Ordinacija dentalne medicine dr. Starčević pruža usluge kompleksnog stomatološkog programa na razini važećih svjetskih standarda estetske stomatologije, uz profesionalan i individualan pristup, korištenjem najnovijih tehnologija.Doktor ordinacije dentalne medicine dr. Starčević, Hrvoje Starčević jedini je u Hrvatskoj koji je osvojio nagradu za prezentaciju kliničkog slučaja iz implantologije od strane Američke akademije estetske dentalne medicine 2017. u San Diegu. Osnivač je Hrvatskog društva estetske dentalne medicine i prvi predsjednik, te idejni začetnik i organizator kongresa estetske dentalne medicine Asthetic dental moment. Osim toga jedini je priznati član europske akademije estetske dentalne medicine EAED s područja bivše Jugoslavije. Do sada je predavao i predaje na više inozemnih sveučilišta u Istanbulu, Poltava (Ukrajina), Szczecin (Poljska), Surabaja (Indonezija), Tripoli (Libanon) te na sveučilištima čitave regije, a od sljedeće godine će predavati na Američkoj akademiji restorativne dentalne medicine u Chicagu.

Jedno takvo opsežno svjetsko iskustvo učinilo je Ordinaciju dentalne medicine dr. Starčević svjetski priznatom ordinacijom u implantologiji, koja je područje u stomatologiji koje se danas najbrže razvija. Ordinacija dentalne medicine dr. Starčević nudi drugu šansu svojim pacijentima koji su izgubili jedan ili više zuba i koji bi ranije bili osuđeni na nošenje proteza ili brušenje zdravih zuba u cilju izrade mosta. Tim načinom, ordinacija dentalne medicine dr. Starčević jednom jednostavnom, bezbolnom, sigurnom i dugoročnom terapijskom metodom pacijentima značajno unapređuje oralno zdravlje i kvalitetu života.

OCIJENI