OCIJENI

GYMS4YOU OTVARA VRATA JOŠ JEDNOG FITNESS CENTRA

Objavljeno: 11.9.2018. 16:34

Osam je broj ravnoteže, označava samodisciplinu, upornost i ambicioznost. Također, označava i otvorenje nove, osme po redu, Gyms4you teretane koja se otvara u Heinzelovoj ulici 33 u Zagrebu.

Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po jedinstvenom europskom konceptu, nakon gotovo 3 godine od otvaranja svoje prve teretane u Hrvatskoj i uslijed velikog interesa, 22. rujna 2018. u 10 sati otvara vrata još jednog novog fitness centra. Nove članove očekuje ekskluzivna ponuda na dan otvorenja, posjetitelje tako očekuju popusti, degustacije, djelatnici i osobni treneri s kojima se mogu konzultirati. Radno vrijeme recepcije na dan otvorenja je od 10-20 h.PRVI MJESEC ZA SAMO 1 KN

Gyms4you je pripremio posebnu ponudu za otvorenje pa će sve članarine uz ugovornu obvezu prvi mjesec plaćati samo 1 kn. Dakle, ako 22. rujna u novoj teretani postanete Gyms4you član uz bilo koju opciju ugovorne obveze dobit ćete prvi račun tek 1. studenog 2018.

Nakon otvorenja sve informacije možete dobiti na broj telefona 01 7888 893 i na e-mail adresu heinzelova@gyms4you.com.

Važno je naglasiti da se otvorenjem još jednog novog fitness centra omogućava i veća dostupnost za postojeće članove s obzirom na to da jedna članska iskaznica vrijedi za sve lokacije. Gyms4you do sada posluje u četiri hrvatska grada Zagrebu (Centar Bundek, VMD, Dubrava, Nova galerija), Osijeku, Zadru i Šibeniku, a u planu je i daljnje širenje brenda.

OCIJENI