OCIJENI
Poklon

Liječenje parodontitisa + gratis Philips sonicare četkica

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.12.2023. 08:02

Posebna ponuda u Ledikdentu!

Parodontitis je vodeći uzrok gubitka zuba te može biti povezan sa drugim kroničnim bolestima, kao što su dijabetes i srčane bolesti! Parodontalna bolest (parodontitis) je najčešća bolest usne šupljine koju ima svaki 5 pacijent. Prema podacima 11% populacije (30 god.) ima uznapredovali oblik parodontitisa.

U našoj ordinaciji možete obaviti besplatan pregled na kojem će se utvrditi imate li problem te saznati sve o tijeku terapije. Ako se odlučite za terapiju na poklon dobivate Philips Sonicare električnu četkicu za zube!

Kompletna parodontološka terapija sastoji se od čišćenja zubnog kamenca, pjeskarenja i poliranja zubi, kiretaža džepova - poliranje korijena posebnim instrumentima, te terapija laserom.

Posebno bi istaknuli korištenje lasera u parodontološkoj terapiji. Upravo laserska metoda zaustavljanja napretka propadanja kosti je puno kvalitetnija za samog pacijenta. Sam postupak je ugodan za pacijenta, a uspješnost terapije vrlo visoka. Važno je napomenuti da se parodontitis ne može izlječiti, ali ga se može zaustaviti i držati pod kontrolom.

Javite se! Čekamo vas.

Ledikdent

http://www.ledikdent.hr/hr/novosti/novosti/posebna-ponuda-u-ledikdentu/#news

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI