OCIJENI
Besplatno

Besplatni specijalistički pregledi ortodonta, protetičara i kirurga

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 06.12.2023. 17:32

Redovitim pregledima i profesionalnim čišćenjem zubi, 2 puta godišnje, spriječavate niz tegoba i bolesti usne šupljine. Upravo neredovito čišćenje zubnog kamenca može dovesti do krajnje faze parodontalne bolesti, klimavosti zuba. Osim klimavosti, tu se pojavljuje neugodan zadah, krvarenje desni i povlačenje zubnog mesa.

Jedini način da to izbjegnete je dolazak na jedan od BESPLATNIH pregleda u našu ordinaciju!

Da li ste znali da roditelji nesvjesno prenose svoje strahove na djecu? Mislite da je genetika u pitanju? Nije. Strah se ne prenosi genetikom, on je naučen i stečen.

To znači da možete svom djetetu uštedjeti mnoge stresove u budućem životu ako ga odlučite naučiti kako zadovoljan otići zubaru. Znamo da to nije lako! Ali zato smo mi tu, a na vama je da pokažate svojem djetetu dobar primjer i odlazite na redovite preglede.

Povedite dijete sa sobom, pokažite mu da činite dobro za svoje zdravlje, ne pokazujte nelagodu već se potrudite ponašati normalno, baš kao da idete u šetnju.

Vjerujte nam, uz naš prijateljski pristup to je dobitna kombinacija za Vaše dijete. Budite dobar primjer svom djetetu i redovito odlazite na preglede kod zubara! Pogotovo ako su besplatni :)

Učinite prvi korak i iskoristite priliku za BESPLATAN pregled :)

http://www.ledikdent.hr/hr/novosti/novosti/kod-nas-su-svi-specijalisticki-pregledi-besplatni/#main

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI