Adresa: Industrijska cesta 19
10360 Sesvete
Mobitel:
091 1790 700 091 1790 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon - pet: 07 - 17h; sub: 07 - 14h
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Hitne intervencije
Ključne riječi: voda - vodoinstalater - instalacija vode - odštopavanje - instalacija grijanja - vodokotlić - sanitarije - servis ugradbenih vodokotlića - popravak i zamjena sanitarija - sifon - pipa - puknuće cijevi - adaptacija kupaonice -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu H2O Instalacija!

Obrt za vodoinstalaterske usluge „H2O instalacija“ osnovan je 2016.godine.

Nakon višegodišnjeg iskustva u poslovima vodoinstalacija,kako u privatnoj tako i u gradskoj službi odlučili smo osnovati vlastiti obrt.

Nošeni iskustvom i znanjem jamčimo svakoj stranci visokokvalitetnu uslugu instalacija vode i grijanja.Također vršimo sve vrste popravaka na cijevima,odštopavanja i popravaka svih vrsta sanitarija i ugradbenih vodokotlića.

Radove izvode samo kvalificirani majstori što jamčimo višegodišnjom garancijom za svaki obavljeni posao.

Obratite nam se s punim povjerenjem!

Vaš H2O 


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 1790 700 091 1790 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.