OCIJENI
Adresa: Glavnička cesta 14
10363, Sesvete
Telefon:
01 2055 538 01 2055 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.plinoservis.com
http://frigan.hr
http://www.friganusluge.com
http://www.facebook.com/friganusluge/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 6:30-16
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Ključne riječi: Buderus servis,Bosch servis,Junkers servis,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

FRIGAN USLUGE

                                 
Tvrtka orijentirana na servisne radove i održavanje uređaja za proizvodnju topline, solarnih sustava, prodaju opreme te postprodajnu podršku.

Ovlašteni servis tvrtki Buderus, Junkers, BOSCH i Centrometal. Tvrtka je također specijalizirana za održavanje velikih kotlovničkih postrojenja tvrtke Buderus/Junkers/BOSCH te održavanje kotlovnica u stambenim zgradama.


O tvrtci i nastanku

Tvrtka Frigan Usluge d.o.o. nastala je 1997. prilikom proširenja skupa djelatnosti i promjena naziva, kao nasljednik tvrtke "Frigan VSB d.o.o." iz 1994. godine i od tada je obavljala širok spektar uslužnih djelatnosti vezano na sve vrste strojarskih instalacija, popratnih radova, te servisa opreme nakon puštanja u pogon.


Stalnim laganim ali sigurnim rastom tokom sljedećih nekoliko godina, profilirali smo se u stabilnu i prepoznatljivu tvrtku na tržištu Republike Hrvatske prisutnu bez prekida duži niz godina.

Možemo slobodno priznati da su mnogi drugi rasli daleko brže od nas, no mi smo svoje proširenje u ljudskim potencijalima dotjerali do željene širine te smo se tu zaustavili. No naša želja za proširenjem tu nije stala, samo za razliku od drugih, naša želja nije težila proširenje u obliku ljudskih kapaciteta nego proširenju u smislu kvalitete usluga i proširenju spektra karakterističnih usluga i ponude opreme.

Upravo iz tog razloga možemo reći da se jesmo širili, upravo iz tog razloga i jesmo prepoznatljivi duži niz godina,.....više 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2055 538 01 2055 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI