Kreativna radionica Lasta

0 pregleda/dan | Objavljeno: 16.04.2024. 06:31

Gestalt psihoterapija pridaje važnost odnosu između klijenta i terapeuta, temeljen na povjerenju i iskrenosti kako bi se klijent u terapiji otvorio, došao u kontakt sa sobom, suočio sa svojim figurama i pozadinama s kojima ulazi u proces. Terapijski rad može biti težak za klijenta i terapeuta, no uz terapeuta koji je empatičan i jasnih granica, klijent može doći do vlastite autentičnosti.
U Lasti psihoterapeut je educiran iz više područja psihoterapije, uključujući elemente kreativnosti i art terapije, egzistencijalne psihoterapije, integrativne psihoterapije za djecu i mlade. Za zvanje Gestalt psihoterapeuta posjeduje europski certifikat.

Kreativna Lasta
Pored psihoterapijskog, Lasta je i prostor kreativnosti pa ovdje nastaju unikatni radovi. U kreativnoj radionici Laste možete potražiti ručno izrađene i oslikane predmete, mirisne vrećice, mirisne lampice od gline.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta