Adresa: Varaždinska 111
10360, Sesvete
Telefon:
01 2013 007 01 2013 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 1761 254, 095 5782 940 098 1761 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.domekspert.hr

Radno vrijeme

:
pon - pet: 08 -18h. sub: 08-14h.
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: prodaja nekretnina - prodaja stanova - prodaja kuće - posredovanje u kupovini - sesvete - sveti ivan zelina - prodaja zemljišta - prodaja poslovnih prostora
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Agencija za nekretnine Dom Ekspert, Sesvete

DOM EKSPERT d.o.o.
agencija za poslovanje nekretninama osnovana je 2007. godine, a upisana u Registar posrednika pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori pod brojem 123/2009. Također, u cilju zaštite interesa naših klijenata, potpisnici smo Kodeksa etike posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori čija je ideja obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja.

Poslujemo na području Grada Zagreba i okolice, a opseg našeg djelovanja obuhvaća sljedeće:

  • prodaju i najam stanova,
  • prodaju i najam kuća,
  • prodaju zemljišta,
  • prodaju i zakup poslovnih prostora.

Posredovanje u prometu nekretnina je multidisciplinarna i složena djelatnost. Sastoji se od niza radnji koje iziskuju stručnost iz područja zemljišnoknjižnog prava, oporezivanja nekretnina, građevinsko-tehničke regulative, financijskog sustava, marketinga i poslovnog komuniciranja.
To je razlog zbog kojeg redovito ulažemo u svoju edukaciju. Redovito sudjelujemo na seminarima, tečajevima i radionicama koje organizira Hrvatska gospodarska komora.


Iza nas je veliki broj uspješno obavljenih posredovanja kod kupovine i prodaje nekretnina.
Zadovoljstvo klijenata nam je uvijek na prvom mjestu.
Tijekom poslovanja uvidjeli smo da je kao preduvjet za uspješnu suradnju potrebno saslušati kupce, shvatiti kakve nekretnine traže, pokušati se poistovijetiti s njihovim potrebama i mogućnostima.
Kao rezultat možemo, Vama kupcima, nuditi filtrirane nekretnine i skratiti Vašu potragu.

Osim toga, fleksibilnim radnim vremenom uvijek se nastojimo prilagoditi Vama, kako bismo bili na raspolaganju onda kada klijentima najviše odgovara.

Na sva Vaša pitanja rado ćemo odgovoriti, objasnit ćemo Vam sve korake u procesu prodaje/kupovine nekretnine i sigurno ćemo Vas voditi cijelo vrijeme kroz kupoprodaju.

Za pregled nekretnina posjetite našu internet stranicu: www..domekspert.hr/nekretnine

Ukoliko pronađete nekretninu koja Vam odgovara, kontaktirajte nas na naše brojeve telefona - rado ćemo Vam pomoći!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2013 007 01 2013 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 1761 254, 095 5782 940 098 1761 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.