OCIJENI
Adresa: Rimski put 50
10360 SESVETE
Mobitel:
095 3937 333 095 3937 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Električar, Elektroinstalacije - ugradnja
Ključne riječi: elektroinstalacija slabe i jake struje, hitne intervencije, popravci postojećih instalacija, demontaza starih instalacija i ugradnja novih, demontaža starih razvodnih ploča, ugradnja novih razvodnih ormarića, zamjena prekidača, utičnica, lampi i ostalih uređaja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

GB INSTAL je obrt za električne instalacije smješten u Sesvetama. Naša djelatnost obuhvaća ugradnju elektroinstalacija slabe i jake struje te vršimo hitne intervencije i popravke postojećih instalacija. Naši stručnjaci također vrše demontažu starih instalacija i ugradnju novih, kao i zamjenu prekidača, utičnica, lampi i ostalih uređaja.

U elektroinstalacijskim poslovima imamo 25 godina iskustva te smo položili majstorski ispit za elektroinstalacije. Svoj posao obavljamo s velikom pažnjom i predanošću kako bi naši klijenti bili sigurni i zadovoljni našim radom.

Ako trebate bilo što vezano uz elektroinstalacije, kontaktirajte nas i stižemo!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI