OCIJENI

Dental Mimica

Ivane Brlić Mažuranić 2c, 10 000, Zagreb

Brižna njega za bezbrižan osmijeh... i tako od 1998. godine.

Implantati - konzultacije sa stomatologom

0 pregleda/dan | Objavljeno: 29.03.2024. 06:11

Pozivamo Vas na konzultacije s našim stomatolozima koji će napraviti detaljan pregled Vašeg oralnog zdravlje te preporučiti najbolju kombinaciju terapije i zahvata kako bi Vaši zubi ostali zdravi i lijepi.

Implantati su za sve kojima je narušena prirodna mogućnost žvakanja, estetski izgled ili govor. Razlog za ugradnju implantata je nadomještanje zuba koji nedostaju. Nadomještanje implantatima odličan je način restauracije, kako zbog estetskih tako i zbog funkcionalnih razloga.

Prednosti implantata:

Očuvanje prirodnih zuba - susjedni zubi sačuvani su od brušenja
Poboljšana funkcija - s implantatima se može kvalitetnije jesti i samopouzdano smijati
Manji gubitak koštanog tkiva – ugrađeni zubni implantat sprječava gubitak kosti
Estetika - profesionalno postavljen zubni implantat s krunom od bezmetalne keramike izgleda kao prirodni zub i osjeća se kao prirodni zub.

Implatati rješenje za zdraviji život
IMPLANTATI su titanijski vijci koji se stavljaju u kosti čeljusti. Oni nadomještaju korjen zuba, pa ih koristimo kao nosače krunica, mostova ili proteza. Ugrađujući ih u samu kost omogućujemo ljudima da se s njima služe kao sa pravim zubima.

https://dental-centar-mimica.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI