OCIJENI

Dental Mimica

Ivane Brlić Mažuranić 2c, 10 000, Zagreb

Brižna njega za bezbrižan osmijeh... i tako od 1998. godine.

Uklanjanje bora uz pomoć estetskih tretmana – razbijamo mitove!

Objavljeno: 19.1.2023. 13:14

Prirodni proces starenja mijenja našu kožu i naše lice. Počinjemo primjećivati sitne i duboke bore, smanjenje volumena usana, jače podočnjake i generalno smanjenje tonusa kože. U potrazi za rješenjem mnogi su posegnuli za dermalnim filerima. Dermalni fileri jedni su od estetskih tretmana za kojim možete posegnuti, a mi razbijamo 7 mitova vezane uz njihovu primjenu.

Dermalni fileri ne izgledaju prirodno.

Kako naša koža prirodno gubi svoj volumen, dermalni fileri služe kako bi ga nadoknadili. Baziraju se na hijaluronskoj kiselini koji je prirodni sastojak naše kože. Potrebno je samo dobro odabrati specijalista koji će aplicirati filere kako bi postigli optimalan rezultat.

Dermalni fileri su trajni.

Ne, dermalni fileri nisu trajno rješenje. Dermalni fileri se s vremenom apsorbiraju u organizam i time nestaje i njihov efekt. Brzina kojom će se to dogoditi, odnosno trajnost rezultata, ovisi o vašim godinama, gdje su fileri ubrizgani, kakvu kožu imate i koji stil života vodite. 

Za održavanje efekta dermalnih filera, potrebno je ići često na tretmane.

Dermalni fileri nisu trajno rješenje, ali nisu niti u potpunosti privremeno. Učinci filera mogu trajati nekoliko mjeseci, a mogu potrajati i do godine dana nakon tretmana. 

Proces aplikacije dermalnih filera je bolan.

Sama aplikacija dermalnih filera je bezbolan proces jer se područje tretiranja anestezira.  Proces traje oko 15 minuta i nakon tretmana se možete vratiti svom danu.

Ne mogu više puta koristiti dermalne filere na istom mjestu.

Nakon što se dermalni fileri apsorbiraju u organizmu i nestane njegov efekt, moguće je ponovno aplicirati hijaluron na isto mjesto, ukoliko pacijent to želi. 

Proces oporavka nakon dermalnih filera je dugotrajan i bolan. 

Tretman dermalnim filerima je u potpunosti siguran i ne izaziva nikakav imunološki odgovor organizma. S obzirom na to da se sastoji od prirodnih sastojaka naše kože, naše tijelo većinom nema nikakvu reakciju na sastav. Nakon tretmana možete se odmah vratiti svojim obavezama jer je oporavak zaista brz.

Bilo tko s licencom može ubrizgati filere.

Ovaj mit je djelomično točan. Oni koji su licencirani i koji su prošli svu potrebnu obuku kako bi smjeli aplicirati dermalne filere, zaista to i mogu – ali samo oni koji imaju dovoljno iskustva i estetsko oko mogu to napraviti dobro. Odabrati pravu količinu filera i pravo mjesto ubrizgavanja za postizanje estetski optimalnog izgleda, vještina je koja se zadobiva iskustvom. Odaberite vašeg specijalista pažljivo. 

Ako su vas ovi mitovi odmicali od ideje da isprobate dermalne filere, sada više nemate izlike. Odlučite li se za dodavanje željenog volumena vašem licu, DENTALNI CENTAR MIMICA nudi estetske tretmane bora filerima. Njihova ordinacija nudi tretmane brisanja bora oko usana, za horizontalne i vertikalne bore na čelu, za oblikovanje usnica i uklanjanje podočnjaka. Djelatnici DENTALNOG CENTRA MIMICA imaju mnoštvo zadovoljnih pacijenata i pozitivnih iskustava u ispunjavanju vaših bora. Vratite vašoj koži njezin volumen. OCIJENI