Adresa: MIRKA VIRIUSA 14
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3734 035 01 3734 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Ordinacija-dentalne-i-estetske-medicine-Snje%C5%BEana-Ov%C4%8Dari%C4%8Dek-Granatir-473512129337502/

Radno vrijeme

:
pon-čet: 14-19
uto, sri, pet: 8-13
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Estetska medicina
Ključne riječi: antiaging tretmani - prp facelift - microneedling - mezoniti - povećanje usana - plazma gel - hijaluronski fileri - botox - kemijski pilinzi - implantati - protetika - lijecenje parodontitisa - bijele plombe - nekirurški facelifting - pomlađivanje - najnovije metode pomlađivanja - njega lica - smanjivanje pora na licu - uklanjanje ožiljaka na licu - smanjivanje bora na licu - zatezanje kože lica, vrata i dekoltea - indukcija kolagena - dermapen - dermaroler
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Ordinacija dentalne i estetske medicine Snježana Ovčariček Granatir.

Specijalizirana sam za estetsku medicinu ali obavljam i stomatološke usluge u suradnji s HZZO-om.

Snježana Ovčariček Granatir, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu, gdje je završila Zubotehničku školu, a potom i Stomatološki fakultet.
Od otvorenja ordinacije 1999. godine, dr. Ovčariček Granatir se redovito dodatno educira na tečajevima stručnog usavršavanja na stručnim kongresima i simpozijima u zemlji i inozemstvu iz područja implantologije, oralne kirurgije i protetike, a od 2013. godine i anti ageing medicine s težištem na estetiku lica, vrata i dekoltea.


Član je Hrvatske stomatološke komore – HSK, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva za estetiku lica, čiji je i počasni član od 2015. godine i World Society of interdisciplinary Anti-Aging Medicine.

Certifirana je doktorica dentalne medicine za primjenu hijaluronskih filera i botoxa, plazme, mezoterapije, mezonita, microneedelinga i kemijskih pilinga. Posjeduje vještine za potpunu nekiruršku remodelaciju lica uz pomoć hijaluronskih filera i botox-a, koju završava u organizaciji Hrvatskog društva za estetiku lica, pod mentorstvom renomiranih liječnika u tom području: dr. Siniša Glumičić, dr. Tomica Bagatin, dr. Radina Denkova i dr. Ljubiša Grujić.

U svakodnevno praksi na prvom mjestu su joj znanje, stručnost i pravila struke od kojih ne odustaje, ali i velika motiviranost i angažman usmjeren prema estetici i zadovoljstvu pacijenta.

Svakom pacijentu pristupa individualno, profesionalno i u skladu s njegovim potrebama i željama. U svom profesionalnom životu, dr. Ovčariček Granatir Snježana je vođena neprekidnom željom za stalnim usavršavanjem kako bi uvijek bila ukorak s najsuvremenijom tehnologijom i najnovijim metodama rada, kako u stomatologiji, tako i u estetskoj medicini.

Ordinacija ima osiguran parking, izuzetno ugodan ambijent i najnoviju tehnologiju. Osim povoljnih cijena, nudimo ono što je svakom pacijentu najvažnije - individualan pristup i vrhunsku izvedbu! U svom radu koristimo najbolje svjetske materijale.

Glavne usluge su mi:

 • antiaging tretmani
 • prp facelift
 • microneedling
 • mezoniti
 • povećanje usana
 • plazma gel
 • botox
 •  
 • implantologija
 • protetika
 • parodontologija
 • ortodoncija

Uz rješavanje svih problema sa zubima i usnom šupljinom, vraćamo Vam osmijeh na lice. A stalnu brigu o Vašoj koži lica, vrata i dekoltea, prepustite nama i osjećajte se ponovo mlađe i osvježeno. 

Poboljšanje strukture kože, ublažavanje vidljivih bora i ožiljaka.

Sve dodatne informacije su Vam dostupne putem telefona ili e-maili te posjetite Facebook profil.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3734 035 01 3734 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.