OCIJENI

Pravne napomene - opći uvjeti korištenja

Objavljeno: 28.10.2021. 14:51

Dobrodošli na internetske stranice www.mojkvart.hr.

Ovim općim uvjetima korištenja (u daljenjem tekst: Uvjeti) uređuju se odnosi između tvrtke Idoneus d.o.o., Vlaška 79, 10000 Zagreb, OIB: 83831443560 koja je vlasnik Internet stranica www.mojkvart.hr i vlasnik domene mojkvart.hr (u daljnjem tekstu: MojKvart) s jedne strane i korisnika usluga (u daljnjem tekstu: Korisnik) s druge strane.

MojKvart je vlasnik i upravlja s web portalima mojkvart.hr, mojzagreb.hr, mojgradrijeka.hr, mojgradsplit.hr, mojvarazdin.hr (u daljnjem tekstu: Portali). MojKvart može bez prethodne najave dodati ili izbaciti pojedini portal iz Portala s kojima upravlja izuzev primarnog portala mojkvart.hr.

Na sve međusobne odnose između MojKvart i Korisnika koji nisu uređeni ovim Općim uvjetima primjenjuju se na odgovarajući način važeći propisi Republike Hrvatske.

Pristupom i/ili korištenjem  sadržaja ili usluga internet stranica www.mojkvart.hr Korisnik pristaje na uporabu i korištenje Internet stranica MojKvart u skladu s ovim Uvjetima i prihvaća ove Uvjete kao i sva ostala pravila korištenja predmetnih stranica i usluga koje se putem MojKvart internetske stranice pružaju. Ukoliko se ne slažete s ovdje navedenim uvjetima molimo vas da dalje ne koristite stranice i usluge koje putem njih pružamo.

Korištenjem sadržaja ovih internet stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih internet stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih internet stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

MojKvart se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih internet stranica, za bilo koje radnje Korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih internet stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih internet stranica.

MojKvart može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete bez prethodne obavijesti te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. Nastavljanjem pristupa Internet stranicama i korištenjem bilo kojeg dijela njihovog sadržaja ili usluga smatrat će se da Korisnik pristaje na takve izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete. MojKvart nudi usluge oglašavanja i izrade internet stranica te se u slučaju korištenja navedenih usluga primjenjuju i dodatne odredbe i zahtjevi. Dodatni uvjeti koji sačinjavaju dio ugovora između Klijenta i MojKvart-a bit će dostupni u okviru relevantnih Usluga uz uvjet da iste koristite.

MojKvart zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, ukinuti ili dopuniti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i stranice. Zabranjeno je bez pismenog pristanka MojKvart-a mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način koristiti, distribuirati ili prenositi sadržaj internet stranica www.mojkvart.hr.

MojKvart će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovim internetskim stranicama bile potpune i točne, ali ne odgovara u slučaju njihove netočnosti ili nepotpunosti. MojKvart neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja internet stranica MojKvart.

MojKvart će vršiti učestalu kontrolu kvalitete usluga i proizvoda koje Partneri pružaju kroz MojKvart. Ukoliko se utvrdi da Partner pruža nižu razinu usluge od uobičajene, s partnerom će biti raskinuta suradnja kako bi se zaštitili kupci. MojKvart nije vlasnik, niti se nalazi u posjedu usluge i/ili proizvoda koje nudi putem svojih Internet stranica pa stoga ne može ni biti odgovoran za potencijalne pravne i materijalne nedostatke usluga i/ili proizvoda ili za bilo kakve druge probleme i nedostatke koji mogu nastati prilikom korištenja istih. Za sve eventualne nedostatke u vezi s isporukom ili manjkavosti usluga i/ili proizvoda koje Partneri pružaju, odgovoran je isključivo Partner koji ih pruža.

Putem MojKvart portala i Internet dućana u sklopu, Partneri mogu nuditi različite usluge i proizvode.

Osim samih usluga i/ili proizvoda, Partneri mogu nuditi i Kupone za svoje usluge i/ili proizvode. Neki kuponi mogu biti naplatni pa će se od Vas tražiti da ih platite bankovnom karticom prilikom preuzimanja.

Vlasnik i izdavač Kupona je Partner. Kao vlasnik i izdavač Kupona, Partner je u potpunosti odgovoran za sve ozljede, bolesti, štete, potraživanja, odgovornosti i troškove korisnika, uzrokovane u cijelosti, ili u bilo kojem dijelu, njihovim radom, kao i za bilo koju naknadu zbog nezatražene vrijednosti neiskorištenog Kupona.

Ni MojKvart niti Partner nisu odgovorni za izgubljen ili ukraden Kupon.

Reprodukcija, prodaja ili trgovanje Kuponima je zabranjeno, osim ako to nije izričito navedeno u pojedinoj ponudi.

Dokumenti

OCIJENI