OCIJENI

Google Ads

Objavljeno: 15.3.2024. 9:43

Danas kada svaki klik može značiti novog klijenta, biti vidljiv na internetu više nije opcija - to je imperativ. Jedan od ključnih igrača na tom polju je, nesumnjivo, Google Ads, ali, zašto je upravo Google Ads toliko važan za vaše poslovanje?

Prednosti Google oglašavanja

Razmislite o trenutku kada ste zadnji put nešto pretraživali na internetu. Velika je šansa da ste koristili Google. Zamislite sada da vaš oglas iskoči upravo tim potencijalnim klijentima u trenutku kada traže ono što vi nudite. To je moć Google Adsa. Omogućava vam da se vaša poruka pojavi pred pravim ljudima, u pravo vrijeme, i to na pravom mjestu. S opcijama kao što su tekstualni oglasi, slikovni oglasi i video oglasi, možete kreirati strategiju koja će odgovarati baš vašem ciljanom tržištu.

Search Net oglasi ciljaju korisnike koji aktivno traže vaše proizvode ili usluge, što rezultira visokom vjerojatnošću konverzije.

Display Net kampanje jačaju svijest o brendu prikazujući oglase na širokom spektru web lokacija, dok opcija remarketinga omogućava ponovno ciljanje prethodnih posjetitelja vaše stranice.

Video oglasi se prikazuju na YouTube-u i drugim platformama, povećavajući povjerenje i prepoznatljivost vašeg brenda.

Koliko ćete uložiti?

Svako poslovanje želi znati koliko će ih nešto koštati. Kad je riječ o Google Adsu, cijene se kreću od pristupačnih 80 € do 200 € mjesečno, ovisno o obujmu i vrsti kampanje. No, prava ljepota Google Adsa leži u tome što sami određujete koliko želite investirati. Naša agencija, Idoneus, nudi upravljanje vašim Google Ads kampanjama već od 59€ mjesečno + budžet koji odlučite izdvojiti za oglase.

Što nudimo?

U Idoneusu smo svjesni da svako poslovanje ima svoje jedinstvene potrebe i ciljeve. Zato smo razvili različite pakete koji su prilagođeni različitim nivoima digitalnog marketinga.

Budi prisutan: osnovni paket

Za one koji tek započinju svoje putovanje u digitalnom marketingu ili male i srednje poduzetnike koji ciljaju na specifične ključne riječi, naš "Budi prisutan" paket idealan je izbor. Ovaj paket počinje od 59€ mjesečno + budžet koji odlučite izdvojiti za oglase. Ovo je izvrsna prilika da maksimizirate svoju online vidljivost i privučete potencijalne klijente bez dodatnih troškova.

Budi aktivan: napredni paket

Za one koji žele iskoristiti sve prednosti digitalnog marketinga, uključujući remarketing i prisustvo na širem spektru platformi, naš "Budi aktivan" paket nudi sve to i još više. Cijena ovog paketa iznosi 159€ mjesečno + budžet koji odlučite izdvojiti za oglase. Ovaj paket je idealan za poduzetnike i tvrtke koji teže maksimalnoj online prisutnosti i angažmanu svoje ciljane publike.

Google Ads može biti rješenje koje vam je potrebno kako bi pojačali online prisutnost vašeg brenda, a mi u Idoneusu stojimo na raspolaganju da vam pomognemo. Naša misija je ostvariti vaše ciljeve neovisno o tome kakvi su, od povećanja vidljivosti do privlačenja novih klijenata.

Želite saznati koje su mogućnosti koje Google Ads vama nudi? Želite li čuti kako mi možemo pomoći vašem poslovanju da napreduje? Slobodno nam se obratite. Naši stručnjaci su tu da odgovore na sva vaša pitanja i vode vas kroz proces unapređenja vaše online strategije. Kontaktirajte nas i krenimo zajedno prema vašem digitalnom uspjehu. 


OCIJENI