Umjetnost i dizajn između Vaših usana

Objavljeno: 30.11.2018. 15:51

1700. godine prosječan čovjek bi u godini dana pojeo 1.81 kg šećera, jednog od najopasnijih sastojaka za zube. Danas, čovjek u prosjeku pojede 81.6 kg u godini dana. Zamislite koliki je to šok za zube i zubnu caklinu koji su se milijunima godina prilagođavali na štetne stvari. Odjednom se vojska bakterija povećala za 4500%.

Borba za osmijeh kakav zaslužujete postala je teža, no na svu sreću tu su naši dobri prijatelji stomatolozi da Vam pomognu. Bilo da se radi o čišćenju kamenca za sjajniji osmijeh ili ugradnje implantata za potpuniji osmijeh - oni su tu za Vas. Stomatolozi Vam mogu pomoći da prestanete prekrivati usta kad se smijete da netko ne bi primijetio nepravilnosti u Vašim ustima. Ortodont može iskrivljene zube posložiti u savršen prirodni red i time Vam vratiti samopouzdanje i omogućiti da se prestanete sramiti svog osmijeha. 
Većina ljudi ne odlazi stomatologu zbog straha. Kod doktora se ne bojimo otići, a stomatolog je doktor za zube. Oni su svjesni Vašeg straha i upravo zbog toga se još više trude Vaš posjet njima učiniti što ugodnijim. Očekujte izuzetno ljubazno osoblje, opuštajući interijeri, vrhunsku, čak futurističku opremu i željene rezultate. Ne bojte se, oni su Vaši prijatelji.

Samo je jedan zahvat arhitekta za osmijeh potreban da se olakša Vaš život.

Nije samo ljepota zubi važna. Ako nedostaje zub, žvačne sile prebacit će se na susjedni i time više štetiti zdravom zubu koji će zbog toga na kraju i popucati. Nemojte dopustiti da se takvo što dogodi već poduzmite korake za zdraviji, prirodniji i ljepši osmijeh. Zbog današnjeg užurbanog i dinamičnog življenja upoznajemo mnogo ljudi. Popravite svoj ‘’prvi dojam’’ popravkom Vaših zubi. Radili ste na sebi, isklesali ste tijelo, zdravo se hranite, vitalni ste, složili ste frizuru koja Vam najbolje stoji, pronašli ste stil odijevanja koji Vam najbolje leži i jedino što Vam nedostaje jest to snažno oružje, Vaš zamamni osmijeh koji zaslužujete.

U nastavku Vam predstavljamo nekoliko Vaših prijatelja koji će Vam pomoći popraviti sliku o sebi: