Ideja za zanimljive i nezaboravne darove

Objavljeno: 8.12.2017. 15:59
Božić je pred vratima pa tako i vrijeme da odaberete božićne poklone za svoje najmilije.
Svi od malena sanjamo o božićnom jutru i otvaranju poklona koje nam je Djed Božićnjak donio.
Kako bi Vam olakšali izbor darova donosimo nekoliko savjeta kako biti jedinstven, a opet zanimljiv prilikom izbora poklona za svoje najmilije:

Parfemi, šminka i kozmetika
Šminka je neizostavni dio svake žene. Darujete li ih određenim vrstom šminke poput ruža ili laka za nokte zasigurno nećete pogriješiti. Kreativnost u odabiru ostavljamo Vama. Potrebno je samo pronaći trgovinu s dovoljnim izborom kozmetike i šminke pa ako niste sigurni kupite poklon bon. Bilo da se odlučite za kupnju ruža, maskare za oči ili laka za nokte, sigurno nećete pogriješiti. Žene vole šminku i kozmetiku! 

Hrvatski poklon paketi
Kupnjom posebnih poklona različitih hrvatskih autora zasigurno ćete dragu osobu ostaviti bez teksta. Poklon u kojem se sastaju mašta, ljubav i ručni rad od unikatnih torbi, umjetničkih slika, lampi, marama pa sve do predmeta za uređenje doma. Nemojte previše razmišljati jer smo sigurni da s ovakvom vrstom poklona nećete pogriješiti.

Autorski nakit
Vjerujemo da u doba blagdana njegujete tradiciju i širite ljubav i veselje, a svojim najdražima želite pokloniti nezaboravan dar.
Licitarsko srce uvijek je bilo i ostalo znak simpatije i ljubavi. Vodeći se time, autorska radionica nakita osmislila je kolekciju Zlatni-licitar. Svaki komad nakita iz srebrne i zlatne kolekcije odiše posebnim osjećajem i kao takav idealan je poklon za vaše najdraže, poklon koji nosi poruku ljubavi i pažnje.

Limitirane tenisice
Tražite li poklon za modno osviještene osobe ili one koji jednostavno obožavaju tenisice izaberite tenisice koje imaju svoju priču. Danas se tenisice nose na sve odjevne kombinacije pa ne možete pogriješiti. Garantiramo kako će ovi limitirani, neobični i "cool" modeli svaku osobu ostaviti nasmijanu tijekom cijele godine, a ne samo za vrijeme darivanja.


Zapamtite sve može biti poklon ako ga poklanjate s ljubavlju.
Hrvatski proizvodi, kreativnost, ali i umijeće biranja onog što osoba koju darujete želi dobitna su kombinacija za nezaboravni božićni poklon.
Sreća koju potiče darivanje je očaravajuća.