Darovi koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima

Objavljeno: 14.12.2017. 15:43

Blagdansko vrijeme je pred vratima, a vi još uvijek ne znate koje darove staviti ispod bora. Zaboravite na čekanje u redovima i razmišljanje što kome pokloniti. Ove godine uz nekoliko savjeta kako biti jedinstven, a opet zanimljiv prilikom izbora poklona za svoje najmilije, olakšat ćemo Vam potragu za darovima koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima:Žene obožavaju šminku i kozmetiku!
Šminka je neizostavni dio svake žene. Darujete li ih određenim vrstom šminke poput ruža ili laka za nokte zasigurno nećete pogriješiti. U ARTDECO-u , bilo da se odlučite za kupnju ruža, maskare za oči ili laka za nokte.  U svom prvom Artdeco Make up bar&Beauty Stole, u intimnom i profesionalnom uređenju posvetit će vrijeme i pažnju te Vam pomoći u odabiru idealnog poklona. Osim različitih vrsta šminke u svojoj ponudi imaju i tečaj za osnove šminkanja što također može biti vrlo zanimljiv poklon.

Ukrasi za kuću Hrvatskih autora, tko ih nebi poželio!
Kupnjom posebnih poklona različitih hrvatskih autora u poklon galeriji Purgerica zasigurno ćete dragu osobu ostaviti bez teksta. Poklon u kojem se sastaju mašta, ljubav i ručni rad od unikatnih torbi, umjetničkih slika, lampi, marama pa sve do predmeta za uređenje doma. Ovi ručno personalizirani pokloni iznenadit će svakoga kome ga odlučite pokloniti!

Prirodna kozmetika za nju i njega!
Nikel u svojoj proizvodnji kozmetike koristi različite biljke poput badema, limuna, bršljana, grejpa i ostalih iz netaknute prirode hrvatskog podneblja za zdravlje, ljepotu i mladost. Uz to Nikel koristi i inovativne komponente svjetskih istraživačkih laboratorija. Kvaliteta, učinkovitost i bioraspoloživost kozmetičkih proizvoda poprimaju posebnu čar ako ih zapakirate u poklon!

Nezaboravna zabava za društvo!
Kako se ne biste zaboravili igrati, ovog Božića odaberite aktivnost koja će vas dodatno zbližiti.  U moru istih ideja gdje poklanjate predmete, donosimo ideju za nešto sasvim drugačije. Poklonite jedinstveno iskustvo koje neće obradovati samo jednu osobu nego čak njih pet.  Izborom poklon bona za tematsku escape-room igru ili outdoor avanturu omogućit ćete zajedničku zabavu za obitelj ili prijatelje.

Dar za one koji žele biti zdravi i fit
Polleo-Sport je ovih blagdana pripremio široku paletu fit poklona. Uz Polleo Xmas pakete za nju i njega koji će razveseliti sve fitness entuzijaste, tu su Medveščak i Girly Fitness paket te paket zdravih slatkiša – Sweet Treats za sve one koji žele uživati u zdravim verzijama Bountyja, Snickersa, Milky Wayja i drugih fit inačica poznatih slastica. Za žene koje vole modu i fitness tu je Zoe Xmas box, prava nagrada za žene koje su bile aktivne kroz cijelu godinu. Izborom zdravih poklona zasigurno ćete biti fit!

Personalizirani pokloni
Izborom personaliziranih poklona, a ujedno i inovativnih poput šalica, puzzli, plišanaca, majica i satova Deus-Poklona izmamit ćete osmijeh svakome kome ga poklonite. Potražite različite proizvode u kolekciji koja će Vam dati bezbroj ideja koji poklon ove godine staviti ispod bora!

Zapamtite sve može biti poklon ako ga poklanjate s ljubavlju. Hrvatski proizvodi, kreativnost, ali i umijeće biranja onog što osoba koju darujete želi dobitna su kombinacija za nezaboravni božićni poklon. Sreća koju potiče darivanje je očaravajuća.