OCIJENI

Provjerite autentičnost hijaluronskih filera pomoću mobilne aplikacije!!!

0 pregleda/dan | Objavljeno: 06.03.2024. 06:04

Popunjavanje usana, brisanje bora i vraćanje volumena nikada nije bilo dostupnije.

Sigurnost naših pacijenata nam je na prvom mjestu. Stoga radimo samo s provjerenim materijalima vrhunske neupitne kvalitete što znaju naši dugogodišnji pacijenti. U nastavku teksta posebnu pažnju posvećujemo hijaluronskim filerima s kojima radimo u ordinaciji.
VIVACY Laboratoires je vodeći provjereni francuski laboratorij specijaliziran za injekcijske proizvode na bazi hijaluronske kiseline. Kvaliteta i sigurnost na prvom mjestu razlog je zašto su našli svoje mjesto na tržištu diljem svijeta.

VIVACY Laboratoires kao dio osiguravanja sigurnih i i učinkovitih injekcijskih proizvoda uveli su inovativni sustav autentičnosti dermalnih filera.
RDIF tehnologija koja se koristi prvi put u području estetske medicine i anti-age tretmana omogućuje potrošačima diljem svijeta da pomoću mobilne aplikacije besplatno provjere autentičnost VIVACY proizvoda.
U svakom pakiranju nalazi se poseban čip s jedinstvenim brojem kako bi se osigurala mogućnost praćenja i zaštita od krivotvorenja.
Naši pacijenti i pacijentice dobivaju knjižicu estetskog tretmana s posebnim kodom kako bi pomoću pametnog telefona na daljinu mogli provjeriti autentičnost VIVACY proizvoda. Potrebno je samo skinuti besplatnu aplikaciju My VIVACY.
Ova novost je posebnost za liječnike jer znaju da rade sa sigurnim proizvodom i pacijente koji su sigurni da su i dobili ono što su platili. Nažalost na našem tržištu se pojavljuju proizvodi renomiranih proizvođača po nerealnim cijenama i pacijenti su postali sumnjičavi s razlogom. Hijaluronski fileri ne mogu biti jeftini.
Našim pacijentima jamčimo sigurnost i kvalitetu hijaluronskih filera.

https://dipc.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI