OCIJENI

Izgubili ste sve zube i rečeno vam je da je proteza jedino rješenje jer nemate dovoljno kosti za ugradnju implantata?

Objavljeno: 20.3.2024. 12:24

Jedinstvenim Zygoma protokolom u Dentalno implantološko protetskom centru Hurčak rješavamo najteže slučajeve oralne rahabilitacije  uz pomoć najnaprednije tehnologije. Tako se zbjegavaju  komplicirane i skupe operacije nadomještanja izgubljene kosti i dugotrajan oporavak. Ovim jedinstvenim protokolom pacijent odmah dobiva  privremene fiksne zube i može se ubrzo vratiti svakodnevnim obavezama.

Što su  zapravo zigomatični implantati?

Zigomatični implantati se ugrađuju u jagodičnu ( zigomatičnu)  kost koja je izrazito otporna i promjene u volumenu su minimalne tokom života. Duži su od standardnih implantata te predstavljaju temelj za fiksiranje  zubnih  mostova 

Je li postupak bolan? 

U Dentalno implantološko protetskom  centru  Hurčak radi se prema svjetskim tehnikama s bržim oporavkom za pacijenta, bez boli i maksimalno precizno  uz pomoć digitalno vođene implantologije i digitalnog planiranja. 

Postupak je u potpunosti bezbolan, bez straha i nelagode jer pacijent spava kao u prirodnom snu uz monitoriranu intravensku analgo- sedaciju. Radi se o specijalnoj vrsti anestezije prilagođenoj baš za stomatološke zahvate. 

Otisak, izgled I funkcionalnost novih zubi 

Prvi u ovom dijelu Europe možemo pacijentima ponuditi najpreciznije i najučinkovitije rješenje kod završetka implanto- protetskih radova na svijetu u uz pomoć PIC dental uređaja.

Zahvaljujući napretku znanosti i tehnologije potpuno bezubi pacijenti sada mogu imati osmijeh koji savršeno odgovara crtama lica i neusporedivo bolju kvalitetu života.

PIC sustav je najprecizniji  i najnapredniji digitalni proces na svijetu za uzimanje digitalnih otisaka  višestrukih zubnih implantata kao što su All on 4 i Zigoma protokol sa stopom učinkovitosti od 99,9%. koji pacijentu jamči savršenu  preciznost  i dugotrajnost rada , smanjeni broj dolazaka kod izrade trajnih radova  i jednostavnost  uz  savršenu estetiku.

Tko izvodi zahvat? 

Zahvat izvodi iskusan dr. med. dent. MSc of Oral implantology Ivan Hurčak jedan od vodećih implantologa u Hrvatskoj koji  pod potpunim nadzorom anesteziološkog tima – dr. med. univ. mag. med. specijalista anesteziologije, reanimatologijje i intezivne medicine i dipl.med.tech. doktore i medicinsko osoblje čine savršeno usklađeni tim kako bi zahvat prošao što ugodnije za pacijenta.


Zaboravite na zubne proteze i prepustite se stručnjacima Dentalno implantološko protetskog

centra Hurčak


OCIJENI