OCIJENI
3 + 1 GRATIS

SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA ENGLESKI I ŠPANJOLSKI JEZIK

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 29.01.2016. 06:10

Ako putujete u inozemstvo na rad ili studij i potreban vam je prijevod dokumenata, na pravom ste mjestu. Pomoći ćemo vam da što prije dođete do svojeg željenog cilja. Za vas prevodimo kompletnu dokumentaciju (svjedodžbe, diplome, radne knjižice, referentna pisma, vjenčane i rodne listove itd.) kako biste što prije ostvarili svoj san i započeli raditi u željenoj zemlji poput Kanade, Australije , Irske, Velike Britanije, Belgije itd.). Tu smo radi Vas.
Popust ostvarujete za prijevod gore navedenih dokumenata s hrvatskog na engleski jezik te s engleskog na hrvatski jezik.
Pružamo profesionalnu uslugu prijevoda s hrvatskog na engleski jezik te s engleskog na hrvatski jezik svih vrsta tekstova za tvrtke: ugovora, financijskih i revizijskih izvješća, EU direktiva, zakonika, izvadaka iz sudskog registra, tužbi, certifikata, rješenja, web stranica itd. Pogledajte našu mrežnu stranicu: www.ured-ivan.hr

www.ured-ivan.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI