OCIJENI

Zubne krunice - navlake za zube

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.04.2024. 10:01

Svaki naš prirodni zub sastoji se od korijena, dijela koji ne vidimo, i krune, bijelog dijela koji vidimo i po kojem prepoznajemo ljepotu zuba. Nažalost, korijen i kruna zuba mogu oboljeti, oštetiti se, a mogu posjedovati i prirodne nedostatke koje treba ukloniti. U procesu liječenja takvih zubi može doći do raznih promjena u boji ili obliku zuba, a ponekad će to značiti da cijeli zub ili barem krunu zuba moramo zamijeniti umjetnim nadomjestkom. Za nadomještanje korijena koristimo implantate, a za nadomještanje krune zuba koristimo krunice za zube, popularno zvane i ‘navlake za zube’.

Krunice za zube danas uspješno rješavaju problem estetskih ili funkcionalnih nedostataka zuba. Ubrajamo ih u fiksne protetske radove, budući da ih pacijent ne može sam skinuti i vratiti na mjesto. Njima ćemo uspješno riješiti problem krune zuba uništene karijesom, polomljene ili potamnjele zubne krune, ali i zubne krune koja ima prirodne estetske i funkcionalne nedostatke.

Krunice za zube stavljaju se na pojedinačne zube, a kada ih povežemo u niz tada zajedno tvore fiksni protetski nadomjestak koji zovemo zubni most. U Dentalnom centru Videntis nudimo dokazana i suvremena zubna protetska rješenja a pacijente koji trebaju zubnu protetiku te ih stručno vodimo zahvaljujući velikom iskustvu rada sa zubnim nadomjescima.

https://videntis.eu/usluge/krunice-za-zube/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI