OCIJENI

Savjetovanje oboljelih od kroničnih bolesti - prilagodba na bolest

0 pregleda/dan | Objavljeno: 19.03.2024. 19:30

Našim je pacijentima omogućeno i individualno i grupno savjetovanje koje provode iskusni stručnjaci – psiholozi i psihijatri. Savjetovanje se provodi s klijentima/pacijentima i, ukoliko je potrebno, i članovima njihovih obitelji ili bliskim osobama. To im omogućuje uspješniju prilagodbu na bolest i praćenje oporavka, a članovima njihovih obitelj, koji su važan čimbenik u njihovom oporavku, omogućuje i potporu u sada izmijenjenim obiteljskim odnosima.

Psihološko savjetovanje odnosi se na oblik podrške i osnaživanja pojedinca kroz razgovor.

Najčešći cilj savjetovanja je poboljšati kvalitetu života pojedinca, mijenjanjem disfunkcionalnih obrazaca mišljenja i ponašanja. Savjetovanje može imati različitu dinamiku s obzirom na specifičan razlog dolaska, ali jedino je važno da pojedinac dolazi samostalno i dobrovoljno.

Trajanje savjetovanja je do jedan sat. Susreti se mogu dogovoriti na tjednoj bazi, s tendencijom prorjeđivanja učestalosti susreta s vremenom. U svakom terminu savjetovanja razgovara se o dojmovima s posljednjeg susreta, klijentovom putu napretka i potencijalnim problemima na tom putu. Odgovornost za promjenu je na klijentu, a savjetovatelj pruža potporu, motivaciju i superviziju u tom procesu.

https://www.psiholoskicentarmaya.hr/individualno-i-grupno-savjetovanje/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI