OCIJENI

Kako odabrati najbolju prirodnu kozmetiku za svoj tip kože?

Objavljeno: 13.10.2023. 13:44

Kada razmišljamo o njezi kože, često nas vodi misao o najboljim proizvodima koji će učiniti čuda za našu kožu. No, istina je da najbolji proizvodi ovise o našim individualnim potrebama. Kako bismo donijeli najbolju odluku u odabiru kozmetike, potrebno je razumjeti svoj tip i stanje kože.

Dublje razumijevanje vašeg tipa kože

Većina ljudi je upoznata s osnovnim tipovima kože: masnom, suhom i mješovitom, a osjetljiva koža može doći u kombinaciji s bilo kojim od ta tri tipa. Međutim, postoji mnogo više nijansi kada se razmatraju specifične potrebe kože. Na primjer, dvije osobe koje imaju suhu kožu neće nužno imati iste poteškoće. Dok jedna može biti samo suha, druga može biti reaktivna i perutava. Također je bitno razumjeti stanje u kojem se vaša koža trenutno ili kronično nalazi.

Važnost pravilne procjene

U dugogodišnjem radu s klijentima, susreli smo se s problemom krive procjene tipa kože, što je rezultiralo kupovinom pogrešnih preparata. Nekim osobama bit će dovoljan samo tonik i ulje, dok drugima ni tonik, ni krema, ni ulje neće biti dovoljno. Osim toga, svakodnevna rutina čišćenja i njege lica također igra ulogu u odabiru proizvoda. Zato je važno konzultirati se s ekspertima koji mogu pružiti smjernice prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Proučavanje i razumijevanje vaše kože ključno je za odabir najbolje prirodne kozmetike. U KANTARION-u uvijek smo spremni saslušati, procijeniti i savjetovati vas o najboljim proizvodima za vašu kožu. Nudimo širok asortiman proizvoda, od bio kozmetike do ljekovitih pripravaka, koji su pažljivo odabrani kako bi pružili najbolju njegu za vašu kožu. Posjetite nas u Martićeva 14c, Zagreb ili istražite našu ponudu na našoj web stranici. Mi smo ovdje da vam pomognemo u svakom koraku vašeg putovanja prema ljepšoj i zdravijoj koži. Za sve novosti zapratite naš FB profil.


OCIJENI