Adresa: Vlaška 17/I
10000, Zagreb
Telefon:
01 4816 577 01 4816 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://opto.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 9 - 20; sub: 9 - 13
Djelatnosti: Optika, okulistička ordinacija
Ključne riječi: optika - prodaja naočala - sunčane naočale - dioptrijske naočale - dioptrijski okviri - izrada dioptrijskih naočala preko HZZO-a - kompjuterska provjera vida - dioptrijski okviri - prodaja sunčanih i dioptriskih naočala - kontaktne leće
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu OPTO OPTIKE.

U ugodnom prostoru na katu Vlaške 17 nazali se optička radnja otvorena 90-tih godina, ljubazno osoblje i individualni pristup uz profesionalnost su osigurani svakom klijentu.

Opto je jedna od prvih optika koja se s nivoa ulice preselila na kat i time je dobila na atraktivnosti i drugačijem ugođaju od drugih optika u Zagrebu i Hrvatskoj. Prostor od četrdesetak metara kvadratnih od prvoga dana je uređen više kao salon nego li kao klasična trgovina.

Pri pažljivom odabiru kako okvira tako i leća uvijek smo birali samo proizvode provjerene kvalitete i u skladu s najvišim kriterijima struke i estetike. Naši djelatnici redovito su educirani i informirani o najnovijim dostignućima u tehnologiji kao i o najnovijim estetskim trendovima. Redovito smo usvajali nove tehnologije, nabavljali najsuvremenije alate i instrumente i time nastojali u našem radu dosegnuti najviše profesionalne standarde.

Danas Opto u svakom trenutku može ponuditi ne samo najnovije i najmodernije modele okvira za naočale već i izbor klasičnih okvira  tako da možemo zadovoljiti potrebe klijenata svih uzrasta i želja. Također nudimo najnovije modele i tehnološki najnaprednije naočalne leće većine relevantnih svjetskih proizvođača. I dalje namjeravamo u svakom pogledu pratiti ne samo estetske trendove već i sve tehnološke novosti u okviru struke.

Svaka osoba ulaskom u Opto optiku postaje naš klijent u najboljem smislu te riječi bez obzira jeli kupnja zaključena već u prvom dolasku ili će to biti sljedeći puta.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem navedenog broja telefona i svakako nas posjetite.

Posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4816 577 01 4816 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.