OCIJENI

Zašto je dobro raditi detox vlasišta?

0 pregleda/dan | Objavljeno: 02.04.2024. 11:42

Svrha detoksikacije kose je dubinsko čišćenje vašeg vlasišta, poticanje prirodnog rasta kose i održavanje zdrave kose. Kosa ne upija samo sve što jedete i pijete, već i sve iz vašeg okruženja. Ukratko, detoksikacija kose je u osnovi dubinsko čišćenje. Tehnike detoksikacije kose također povećavaju mikrocirkulaciju u vlasištu i uklanjaju nakupljanje sebuma, osobito kod masne kose. Preporučamo detoksikaciju kose kada razmišljate o prelasku na prirodnije proizvode za njegu kose. Detoksikacija kose uključuje uklanjanje nakupina proizvoda s vlasišta i vlakana kose, bilo da se radi o silikonu, mineralnim uljima ili kemijskim bojama za kosu. Na ovaj način možete početi ispočetka na zdrav način!

Napravite detoks i nježno otklonite neželjene nakupine minerala i ostataka korištenih proizvoda, stimulirajući i uravnotežujući kosu i vlasište mješavinom biljaka poput ekstrakata papaje i čajevca.
Posjetite nas na Trgu Bana Jelačića u centru Zagreba i saznajte kako možete obnoviti sjaj svoje kose.

https://blowoutbar.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI