OCIJENI
popust 20%

Što dobivate kao Royal membership članovi - fen frizura u centru Zagreba

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.10.2023. 17:00

Želite li imati prekrasnu kosu i biti dio ekskluzivne zajednice? Pridružite se našem Royal Membership-u u Blowout Baru i uživajte u nekoliko posebnih pogodnosti!
Kao član našeg Royal Membership-a, dobit ćete 20% popusta na sve fen frizure koje naprave naše iskusne frizerke.Također ćete dobiti 10% popusta na sve proizvode za njegu kose koji su dostupni u našem salonu.
Osim toga vam nakon svakih pet frizura, dajemo i poseban poklon iznenađenja kao zahvalu za vaše povjerenje. Ako se pridružite našem klubu na godinu dana, dobit ćete još jedan poseban poklon - Treat.Me ampule koje će ojačati vašu kosu i učiniti je zdravijom i sjajnijom.
Želite li podijeliti svoju ljubav prema kosi s prijateljicom? Nema problema! Možete povedi prijateljicu i ona će dobiti vaše popuste i pogodnosti, tako da možete zajedno uživati u blagodatima Royal Membershipa.
Postanite dio naše ekskluzivne zajednice. Kontaktirajte nas i postanite član danas!

http://blowoutbar.hr/membership/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI