OCIJENI

Kako pripremiti kosu za ljeto?

4 pregleda/dan | Objavljeno: 24.04.2024. 18:11

Ako pripremate svoje tijelo i kosu za ljetne mjesece, sigurni smo kako će vam dobro doći sljedeći savjeti:

1. Istražite i pronađite dubinski tretman za kosu koji će obnoviti njen sjaj i volumen. Kosa isušena od sunca i konstantnog vezanja kose zbog vrućine treba odmor. Postoji bezbroj tretmana dubokog kondicioniranja koji su i pristupačni i učinkoviti.

2. Izbjegavajte toplinu na kosi! Smanjite temperaturu na toplinskim alatima koje koristite, koristite šampon i regenerator izvrsne prirodne kvalitete koji neće oštetiti vašu kosu.

3. Potražite profesionalne tretmane koji će vam pomoći u rješavanju vaših specifičnih problema.

U Blowout Baru razumijemo kako svaka klijentica ima vlastite potrebe i svaki tip kose ima svoje posebne zahtjeve. Zato KEVIN.MURPHY tretmani nisu luksuz nego potreba koja će vam pružiti nezaboravan doživljaj i garantirani rezultat. Slijedite ove savjete kako biste kosu pripremili za ljeto. Održavajte sjajnu i snažnu kosu uz pomoć naših stručnjakinja iz Blowout Bara.

Na raspolaganju smo za sva pitanja.

https://blowoutbar.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI