OCIJENI

Saznajte kako putovati bezbrižno i sigurno

Objavljeno: 12.5.2022. 13:09

Internet obiluje savjetima o sigurnosti na cesti. Kad su u pitanju duža putovanja, koja u doba blagdana i godišnjih odmora nisu rijetkost, većina vozača svjesna je potrebe za izvjesnim predostrožnostima: prije putovanja valja provjeriti tekućine, kočnice, gume i sve što bi moglo uzrokovati probleme u Vašem automobilu. Ono što vozači također znaju, ali prečesto zanemaruju, jest da je mogućnost kvara uvijek moguća, unatoč svim opreznostima i pripremama. 

Iako se većinu vremena povodimo za osjećajem da se nezgodne stvari u nezgodnom trenutku događaju nekom drugom, najveća je vjerojatnost da ćemo, prije ili poslije, trebati pomoć na cesti. Čak i manji kvar može onemogućiti brzi dolazak na mjesto odmora, a ako putujemo sa svojom obitelji, bilo kakav zastoj na putu otežava i dodatno komplicira situaciju. U slučaju da je kvar takav da nam u potpunosti onemogući daljnje putovanje, frustracija je obično neizbježna!

Članstvom u Auto klubu Končar, temeljnom autoklubu u sastavu Hrvatskog autokluba (HAK-a), ostvarujete pristup brzoj pomoći na cesti, gdje god se nalazili. Učlanjenje Vam garantira intervenciju naših stručnjaka, koji će učiniti sve što je u njihovoj moći da u što kraćem roku nesmetano nastavite svoj put. Osim pomoći na cesti, osiguravamo Vam i prijevoz vozila u slučaju prometne nezgode, kontrolni pregled vozila te zamjensko vozilo ili smještaj u hotelu!

Osiguravamo Vam i razne druge pogodnosti, poput dijagnsotike motora, zamjene guma, balansiranja kotača, te podešavanja svjetala, a sve to obavljamo tijekom cijele godine! 

Određene grupe ljudi kod nas imaju popust prilikom učlanjenja: osobe s tjelesnim oštećenjima od 50% ili više, osobe starije od 65 godina, te studenti mlađi od 25 godina, a svi korisnici imaju mogućnost  odabira “Obiteljskog članstva”, s kojim po univerzalnoj cijeni mogu učlaniti supružnika i djecu do 25 godina starosti!

Uz naše pristupačne godišnje članstvo, koje odabirom željene opcije prilagođavate svojim mogućnostima i potrebama, znat ćete kako ništa niste prepustili slučaju. Osigurajte se na vrijeme, kako biste sebi i svojim najbližima omogućili ugodan, brz i neopterećen put!

Za više informacija posjetite web stranicu

OCIJENI