OCIJENI
Adresa: Klaićeva ulica 1
10000 Zagreb
Mobitel:
091 5302 726, 099 7450 698 091 5302 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://web.facebook.com/Auto%C5%A1kola-IR-MA-100200662789799
http://www.instagram.com/autoskola.irma/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 10:00 - 18:00
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: autoškola, upisi u autoškolu, vozački ispit, automobil, motocikl, ispit vožnje, auto obuka, obuka vozača, propisi, prometni propisi, prva pomoć, put do vozačke dozvole, vožnja, vožnja automobila, autoškola Zagreb, dozvola za vožnju, vožnja motocikla
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Autoškola je mjesto gdje se većina ljudi prvi put upoznaje sa vozilom. Danas su rijetki oni kojima vozačka dozvola ne treba, bilo u poslovnom ili privatnom svijetu. Iz tog razloga cijene autoškola konstantno rastu, stoga je važno pronaći cjenovno prihvatljivu autoškolu koja se nalazi u blizini vašeg doma.

Autoškola IR-MA nalazi se u Igrišću, u općini Jakovlje, sa poslovnicom u Zagrebu na adresi Klaićeva ulica 1 (u prostorijama V. gimnazije tj. Muzeja Mimara).

Nudimo kvalitetnu obuku vozača za A, A2 i B kategorije uz stručne djelatnike sa dugogodišnjim iskustvom. Predavanja je moguće slušati u jutarnjim i poslijepodnevnim satima u učionicama V. Gimnazije, a satovi vožnje odvijaju se u Zagrebu.

Temelj je naše autoškole trud i rad zaposlenika kako bi svojim zalaganjem stvorili perspektivu u budućnosti. O našem radu mnogo govori i naš slogan koji glasi: "Pomičemo granice vaše izvrsnosti", i uistinu to mislimo, a to mogu potvrditi naši zadovoljni polaznici! 


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI