OCIJENI

Pogodnosti za članove kluba Auto Končar

Objavljeno: 12.5.2022. 13:15

Svi znamo koliko je sigurnost važna, ali u svakodnevnoj žurbi lako je zaboraviti ili zanemariti sitne i velike stvari kojima ugrožavamo i sebe i ostale na cesti. Važno je da svi vozači razumiju i prakticiraju pravila u prometu, održavaju vozila u dobrom stanju i budu uvijek maksimalno oprezni kako bi se smanjio rizik od nesreća. 

Redovito održavanje vozila je od vitalnog značaja. Popravite istrošene gume, popravite pokvarena svjetla, provjerite bočne retrovizore i zamijenite motorno ulje. Na autu je mnogo stavki na koje možemo svakodnevno obratiti pozornost a time si osiguravamo sigurniju vožnju. Naravno, uvijek ima i onih nepredvidivih situacija stoga je važno obavljati servise na kojima će vam mehaničar ukazati na eventualne potencijalne probleme da bi se na vrijeme pripremili i financijski. 

Auto klub Končar

Kako biste uštedjeli na vremenu pa i novcu, dobro je imati servis na kojem možete riješiti sve potrebe auta na jednom mjestu. Auto klub Končar nudi brojne pogodnosti za svoje članove poput članstva u HAK-u, upisa u autoškolu pa sve do redovitog servisiranja  i potreba Vašeg vozila. 

Auto klub Končar je temeljni autoklub u sastavu Hrvatskog autokluba (HAK-a). Osnovni zadatak je okupljanje članova HAK-a i Auto kluba Končar, te pružanje pomoći članovima iz njegovih članskih prava, osposobljavanje kandidata za vozače motornih vozila kao i ostale usluge vozačima.

U sklopu Auto kluba otvoren je auto servis uređen i opremljen na najsuvremeniji način. U sklopu servisa možete izvršiti pripremu  za tehnički pregled svog vozila kao i brze popravke i  kontrole ispravnosti vozila. Članovi Auto kluba ostvaruju popust od 30% na redovne cijene rada mehaničara.

Učlanjenjem u AK Končar na raspolaganju Vam je dugogodišnje iskustvo u pružanju pomoći na cesti. Svojim članovima nude:

 • Pomoć na cesti (0-24h)
 • Prijevoz vozila u slučaju prometne nezgode (0-24h) 
 • Besplatne izmjene guma (montaža, demontaža, balansiranje)
 • Besplatni kontrolni pregled vozila
 • Zamjensko vozilo ili smještaj u hotelu
 • Popusti i pravni savjeti

Pogodnosti za HAK-ove članove AK Končar:

 • Članarina za članstvo START iznosi 220 kn.
 • Područje pružanja usluga je teritorijalno područje Republike Hrvatske.
 • Članske pogodnosti i pomoć mogu se koristiti samo za uredno registrirana vozila.
 • Član snosi troškove koji nadmašuju navedene maksimalne iznose.
 • Besplatne usluge pomoći na cesti ukupnog iznosa do 2.000 kn (s PDV-om)

Neka vam održavanje auta bude prioritet. Ne odgađajte popravke i servise jer o tome ovisi vaša sigurnost, a samim time i sigurnost ostalih sudionika u prometu. Posjetite nas na našoj adresi Dragutina Golika 83a u Zagrebu ili nas kontaktirajte na broj telefona.

Za više informacija posjetite web stranicu

OCIJENI