OCIJENI

Auto škola Auto kluba „KONČAR“ osnovana 1947 – pojam je za tradiciju, kvalitetu i iskustvo

Objavljeno: 12.5.2022. 13:07

Prilikom odabira autoškole za proces osposobljavanja i polaganja vozačkog ispita, potrebno je uzeti u obzir nekoliko bitnih stvari poput:

  • Kvalitete i reputacije

AK “Končar” ima tradiciju dugu preko 75 godina i može se pohvaliti s brojkom od 65.000 kandidata koji su uspješno osposobljeni za vozače motornih vozila svih kategorija. U svom vlasništvu posjeduje prometno  vježbalište veličine 1.8000 m2, suvremenu učionicu opremljenu za izvođenje nastave, ali i simulator vožnje. 

  • Iskusni instruktori vožnje

Iskustvo i profesionalnost instruktora vožnje zaslužni su za veliki broj kandidata koji su prošli kroz AK “Končar” i uspješno položili ispit vožnje. AK “Končar” trenutno broji 6 stalno zaposlenih instruktora vožnje, stručnog voditelja kao i predavača iz nastavnog predmeta”Prometni propisi i sigurnosna pravila”.


AK “Končar” u samom je vrhu autoškola u Hrvatskoj po prolaznosti ispita kandidata iz prvog pokušaja, te  zna da su detalji bitni i zato svaki od kandidata prilikom upisa na poklon dobiva kontrolu kočnica, pregled vozila i geometriju kotača. 😊 


Više informacija saznajte klikom na link.


OCIJENI