OCIJENI
Adresa: Dragutina Golika 83a
10110 Zagreb
Telefon:
01 3028 043 01 3028 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.as-koncar.hr

Radno vrijeme

:
pon-čet: 7-18
pet: 7-15
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Vučna služba
Ključne riječi: upisi u autoškolu - vozački ispit - auto škola zagreb - autoklub - vučna služba - međunarodne vozačke dozvole - vozačka dozvola - HAK članstvo - auto servis - popravak vozila
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

AUTOŠKOLA KONČAR ZAGREB

Autoškola djeluje neprekidno od 1962. godine, te ima bogato iskustvo i zavidne rezultate u osposobljavanju kandidata za vozače motornih vozila A1, A2, A, B, B+E, C, C+E kategorija.

Ta tradicija duga preko 50 godina jamstvo je kvalitete i iskustva u osposobljavanju kandidata za vozače, što Vam može i potvrditi preko 50.000 kandidata koji su u tom razdoblju prošli kroz našu autoškolu.

Danas autoškola ima 9 stalno zaposlenih instruktora, stručnog voditelja i predavača iz nastavnog predmeta «Prometni propisi i sigurnosna pravila» i u svom vlasništvu ima prometno vježbalište veličine 1.800 m2, te učionicu opremljenu za izvođenje nastave  na računalu. Predavanja se odvijaju kontinuirano, prijepodne i poslijepodne, tako da nema čekanja.

Autoškola “Končar” obavlja i dodatno osposobljavanje za one koji već imaju vozačku dozvolu a osjećaju se još nesigurnim za samostalno upravljanje vozilom na cesti (tzv. kondiciona vožnja).http://www.as-koncar.hr
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3028 043 01 3028 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI