OCIJENI

Glavne prednosti Splendour Hyaluronic & B3 tretmana

Objavljeno: 15.11.2022. 15:23

U ljudskoj je prirodi da se brine o svom zdravlju ali i ljepoti. Njegovana koža lica jedan je od prvih znakova koji upućuju na brigu o zdravlju osobe, stoga ne čudi da je većini upravo zdrava i blistava koža lica imperativ. Također, postoje brojni tretmani koji mogu poboljšati zdravlje i čvrstoću vašeg lica, a jedan od njih zasigurno je i Splendour Hyaluronic & B3 tretman.

Kako adekvatno brinuti o koži lica?

Stres, nepravilna prehrana, konzumacija alkohola, pušenje cigareta… sve su to faktori koji značajno utječu kako na opće zdravlje tako i na kožu lica koja s godinama gubi svoju elastičnost i sjaj. Promjenom životnih navika, ali i korištenjem adekvatnih preparata za njegu kože te primjenom određenih kozmetičkih tretmana možete postići da vaša koža izgleda mnogo mlađe, zaglađenije, blistavije i svježije. Važno je individualno pristupiti svojoj koži te, ovisno o tipu kože, primijeniti određene postupke kako bi vaše lice izgledalo zdravo i njegovano.

Koji tretman mi može pomoći da moja koža lica izgleda blistavo?

Splendour Hyaluronic & B3 tretman jedinstven je tretman koji ima brojne pozitivne učinke na kožu lica. Riječ je o novoj formuli s 3 vrste molekule hijalurona te B3 Niacinamide multifunkcionalnom aktivnom sastojku koji nakon primjene u tretmanu vašoj koži vraćaju elastičnost i čvrstoću. Upravo zbog jedinstvenih sastojaka ovaj tretman pokazao se izuzetno uspješnim za uklanjanje depigmentacija na koži jednako kao i popunjavanje bora.

Prednosti Splendour Hyaluronic & B3 tretmana:

  • Velika hidrataciju
  • Popunjavanje bora i ekspresivnih linija
  • Depigmentacija kože
  • Ujednačeni i blistav ten

Gdje mogu pronaći Splendour Hyaluronic & B3 tretman?

Jedinstveni Splendour Hyaluronic & B3 tretman od sada je dostupan u Kozmetičkom salonu Iva koji se nalazi u Savskoj 99 u Zagrebu. 

Osim navedenog tretmana, ovaj kozmetički salon nudi brojna rješenja za postizanje željenog izgleda. Stoga, bez obzira želite li ukloniti nepravilnosti lica, ili se riješiti neželjenog celulita, ovaj salon nudi najbolje metode koje su razlog zadovoljstva velikog broja klijentica.

Stručno i iskusno osoblje zajedno s najnaprednijom tehnologijom garancija su vrhunske usluge. Za više informacija posjetite web stranicu

OCIJENI