OCIJENI

Projektiranje zgrada

1 pregleda/dan | Objavljeno: 14.04.2024. 18:17

Prije započinjanja projektiranja, potrebno je za svaku pojedinu parcelu istražiti mogućnosti i ograničenja prilikom projektiranja, a koje ovise o Prostorno planskoj dokumentaciji za svaki pojedini Grad i Općinu.
Ovaj prvi korak je nužan, a da bi točno znali da li će Vaš planirani projekt ostati samo želja na papiru ili ćemo za isti ishoditi i potrebnu dokumentaciju za gradnju. Kada utvrdimo sve potrebna parametre za gradnju krećemo u proces projektiranja objekta.
Nakon analize projektnog zadatka, pristupamo izradi svih vrsta (faza) projektne dokumentacije prema Izmjena i dopuna Zakona o gradnji i Izmjena i dopuna Zakona o prostornom uređenju (oba zakona stupila su na snagu 25. travnja 2019. godine, a objavljena su u Narodnim novinama; 39/19: idejni projekt, glavni projekt i izvedbeni projekt. Vrsta projekta koju je potrebno napraviti za ishođenje dozvola i gradnju, ovisi o veličini i namjeni građevine.
Projekti sadrže sve potrebne nacrte prema zakonima strukama: arhitektonski, konstruktivni, instalaterski, elektroprojekt, fiziku zgrada, prema potrebi projekt zaštite na radu, projekt protupožarne zaštite, projekte pristupa na prometnicu, kao i tehnološke projekte.
Uz ove projekte svaki dio sadrži i troškovnike potrebnih radova.

lea-arhitektura.hr/projektiranje/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI