Adresa: Prudnjaci 27
10437, Bestovje
Mobitel:
098 1332 742 098 1332 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.dmdraksler.hr/naslovnica

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvene usluge - knjigovodstvena forenzika - jedinstveno programsko rješenje - projekt savjetovanja - vođenje poslovnih knjiga za mala, srednja i velika poduzeća - vođenje poslovnih knjiga za obrte i samostalnu djelatnost - izrada kreditnih zahtjeva i prikupljanje potrebne dokumentacije - edukacija zaposlenika za pomoćne knjigovodstvene poslove -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poduzeće DM Draksler d.o.o. osnovali su 18.08.1994 godine Davor i Mirjana Draksler.

Od prvog dana ideja je bila baviti se pružanjem knjigovodstvenih usluga. Ta ideja živi i danas i to je osnovna djelatnost poduzeća.

Osnivači poduzeća završili su ekonomski fakultet i zaposlili se u struci. Do dana osnivanja poduzeća Mirjana je radila u knjigovodstvu poduzeća Končar-mali kućanski aparati u Samoboru.

Davor je iskustvo skupio o najprije u odjelima Industrogradnje d.d. i to Plan i analiza, Financije i investicije od 1994, te potom i knjigovodstvu poduzeća ERA VE-MA d.o.o. iz Samobora, u to doba u stranom vlasništvu.

(Već u to doba sa jasnim ciljem da je potreba klijenta prvo i jedino pravilo u našem poslu i nastojanju da nivo svojih usluga podignemo na što veći nivo odlučili smo se za investicije u računala i programe za knjigovodstvo.)

Od tada pa do danas, dakle 18 godina, uvijek smo u toku sa zakonskim propisima, kontinuirano se obrazujemo i unapređujemo naše usluge.

Tako ćemo nastaviti i ubuduće.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem navedenih brojeva telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 1332 742 098 1332 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.