OCIJENI

Kako naći pouzdanog klesara za nadgrobne spomenike?

Objavljeno: 17.6.2020. 16:38

Nadgrobni spomenici dio su običaja sahranjivanja najmilijih i  potrebni su u teškim i emotivnim trenucima. Upravo zato, odabir kvalitetnog nadgrobnog spomenika koji će dostojno obilježiti počivalište dragih osoba trebao bi biti jednostavan i olakšavajući proces.

Kako bi osigurali kvalitetan nadgrobni spomenik, važno je pronaći pouzdanog i profesionalnog klesara.

Nadgrobni spomenici se izrađuju od sirovine masivnih granitnih blokova. Spomenici se oblikuju grubom i finom obradom kamena, raznih oblika i dizajna. Profesionalac u klesarstvu izradit će proizvod koji će cijenom opravdati izvedbu i kvalitetu.

Također, stručnjak će osigurati i:

  • Izbor nadgrobne galanterije (vaze, lampaše, slova, križeve i kipove)
  • Stalke za svijeće
  • Gravuru slova (obojenih ili pozlaćenih)
  • Razne slike i portrete najmilijih

Nadalje, opcija kod klesara je i izrada i opločavanje kazeta za urne.

Pronalaskom profesionalnog i pouzdanog klesara u čiju izvedbu možete biti sigurni, olakšat ćete si brige i svojim najmilijima osigurati primjerno počivalište.

Klesarstvo Gulija obrt je koji se kontinuirano iskazuje kvalitetnim radom i dugogodišnjim iskustvom preko 40 godina. Osim u izradi nadgrobnih spomenika, u Klesarstvu Gulija stručni su i u izradi prozorskih klupčica. Prozorske klupčice važan su segment pri uređivanju doma, kreirajući dodatnu čar interijera i eksterijera, a Klesarstvo Gulija ima bogatu ponudu materijala i različitih boja klupčica.

OCIJENI