OCIJENI

Kazete za urne

Objavljeno: 16.8.2021. 12:30

Smrt je neizbježna i prirodna pojava, a najveća počast koju možete odati svojem pokojniku, nekome tko vam je mnogo značio za života, jest odabirom najkvalitetnije kazete za urnu. Klesarstvo Gulija kao jednu od svojih glavnih djelatnosti navodi upravo izradu kazeta za urne. O kakvim je točno kazetama riječ, donosimo u nastavku.
 

Kazete za urne

Klesarstvo Gulija radi najkvalitetniju vrstu kazeta za urne koje će vječno trajati i biti spomen na pokojnika. Građene su od pomno odabranih materijala, a oblažu se najboljim kamenom (granitom). Poklopac urne jest zapravo izrazito kvalitetna kamena ploča koja sadrži ime pokojnika. Inače, Klesarstvo Gulija radi kazete za četiri ili šest mjesta. Kada birate ovakav proizvod, savjetujemo da prije svega obratite pažnju na kvalitetu. Kazete za urnu nisu predmet koji ćete zamijeniti nakon nekoliko sezona, on bi trebao trajati vječno, odolijevati vremenu i postojati u svim vremenskim uvjetima u kojima se nađe. Upravo iz tih razloga, Klesarstvo Gulija idealan je odabir za vas – u svojem radu koriste samo najbolji materijal.
 

Dizajn kazete za urne

Jedna od vrsnih kvaliteta ovog obrta jest ta to da se u potpunosti prilagođavaju željama svojih klijenata. Dizajn kazete za urne mijenjao se tijekom godina, a i danas na tome tržištu postoje različiti zahtjevi klijenata. Oni će za vas napraviti kazete za urnu od materijala i boja koja vam najviše odgovaraju; dok nekima odgovara siva urna, onim drugima više paše u tamnijim nijansama. Dakle, veličina, boja i oblik kazete za urne ovise upravo o vama. Natpis s imenom pokojnika također će biti obrađen u skladu sa zahtjevima klijenta. Odabir fonta slova također je proizvoljan, a ona mogu biti mašinski i laserski gravirana, pjeskarena ili ručno klesana te mesingana i inox slova koja se lijepe na kamen.

Klesarstvo Gulija: najbolji odabir za vas!

I za kraj – odabirom Klesarstva Gulija zasigurno nećete pogriješiti! Na tržištu postoje kao mali obiteljski obrt, ali vijek trajanja im je izrazito dug pa se tako na tržištu nalaze od davne 1976. godine! Svoje zadovoljne klijente stekli su upornim i napornim radom, odabirom najfinijih materijala te izrazito finom tehnikom izradbe. Njihovi radovi traju vječno, a neke od radova možete pogledati u galeriji slika.

OCIJENI