Adresa: Marijana Haberlea 10/III
10000, Zagreb
Telefon:
01 3636 516 01 3636 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.marta.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje
Instrukcije, pripreme, poduka
Ključne riječi: prevoditelj za engleski - prevoditelj za španjolski - sudski tumač za engleski - sudski tumač za španjolski - prijevod s ovjerom sudskog tumača
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Prevoditeljski ured "Marta" - O nama

Lidija Marta Kozlovac, magistra edukacije engleskog i španjolskog jezika i književnosti, prevoditeljica i sudski tumač za engleski i španjolski jezik počela je poslovati početkom 1994., a svoj prevoditeljski ured “MARTA” registrirala je u lipnju 1998.

Članica je tima prevoditelja Glavne uprave za prevođenje Europske komisije u Bruxellesu u Belgiji (Directorate General for Translation of the European Commission DGT, Brussels).

Pohađala je konferenciju u Bruxellesu u ožujku 2011.: Konferencija za prevoditelje iz zemalja kandidatkinja i potencijalnih kandidatkinja (Conference on External Translation for Candidate Countries and Potential Candidate Countries, Brussels).

Lidija Marta Kozlovac, prof., prevoditeljica i sudski tumač  diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu engleski i španjolski jezik i književnost te se dodatno stručno usavršavala u Cambridgeu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3636 516 01 3636 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.