OCIJENI
Adresa: Vjenceslava Richtera 4
10000, Zagreb
Telefon:
01 4683 985 01 4683 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://centar-periodent.hr
http://www.facebook.com/PerioDent2016

Radno vrijeme

:
pon, sri, pet: 12-20 uto, čet: 8-17
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: periodent zagreb, paradentoza, parodontoza, parodontitis, parodontologija, implantati, periimplantitis, specijalist parodontolog, stomatološka protetika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Centar za parodontologiju Periodent iz Zagreba osnovan je na znanju i obiteljskoj tradiciji koja se proteže kroz sedam desetljeća. Kako bi pacijentu pružili svu moguću brigu o zdravlju, stomatološke usluge upotpunjene su uslugama iz područja specijalistike-paradontologije.

Strah od stomatološkog zahvata u našoj je zubnoj ordinaciji u Zagrebu nepoznat, pogotovo u djece koja nas uvijek rado posjećuju sama, ali i u pratnji svoje obitelji. Iskustvo u radu, obiteljska tradicija koja se nastavlja u trećoj generaciji i mlade ambiciozne snage, zalog su kvalitete i uspješnosti rada.

Naša stomatološka ordinacija koristi najsuvremenije dijagnostičke metode za određivanje bezbolne, precizne i brze dijagnoze uz pomoć najmodernije tehnologije iz područja stomatologije, paradontologije i implantologije. Dijagnostika je bitan korak pri određivanju odgovarajuće terapije i medicinskog zahvata.

Rezultati testova i snimke zuba i čeljusti omogućuju nam detaljan uvid i analizu anatomskih osobitosti zuba, dijagnostiku paradontolške bolesti, stanje kosti i sinusa prije implantoloških zahvata kao i stanje propadanja kosti uslijed paradontitisa.

Obratite nam se telefonski ili putem kontakt obrasca kako bi dogovorili prvi besplatni pregled ili ukoliko imate pitanja vezana uz naše stomatološke usluge.


NAŠ TIM:

Dr. Darija Vlašić Kaić, specijalist parodontologDr. Borko Cvitan


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4683 985 01 4683 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI