OCIJENI

S prozirnim SimplySmile aparatićem brzo i bezbolno do savršenog osmijeha!

Objavljeno: 2.6.2020. 18:27

S novim aparatićem za zube SimplySmile možete zaboraviti sve razloge zbog kojih odgađate ugradnju aparatića - SimplySmile je bezbolan i praktički nevidljiv. SimplySmile nije fiksni aparatić, odnosno samostalno ga stavljate i skidate. Bolovi u ustima su prošlost, isto kao i čišćenje hrane iz aparatića nakon svakog obroka.


Osim što je SimplySmile proziran što ga čini neuočljivim, nošenje ovog aparatića ima mnoge druge prednosti:

Bezbolnost - SimplySmile je idealno riješenje za svaku osobu koja strahuje od posjeta stomatologu jer vam nitko ni u jednom trenutku neće montirati metalne žice na zube koje biste morali nositi minimalno godinu i pol.

Brzina i efikasnost - SimpySmile ima isti učinak kao i fiksni aparatići, no dok fiksni aparatić morate nositi u najboljem slučaju 18 mjeseci, SimplySmile može usavršiti vaš osmijeh u manje od godinu dana

Mobilnost - SimplySmile aparatić možete vrlo jednostavno skinuti prije svakog obroka te ga vratiti nakon. Potrebno ga je nositi minimalno 20 sati dnevno, što znači da sve sastanke i poslovne ručkove možete odraditi bez njega - iako je i pri nošenju praktički nevidljiv.

SimplySmile aparatići rađeni su od posebne medicinske plastike koja je prilagođena vašim zubima te vas neće ometati u svakodnevnim aktivnostima. Svaki SimplySmile aparatić napravljen je posebno za vaše zube - uz pomoć najmodernijih CAD/CAM tehnika i 3D printera i skenera, vaš SimplySmile će vam savršeno odgovarati.

Cijeli proces je u potpunosti bezbolan, a njegovo trajanje ovisi o broju alignera koji su vam potrebni. Aligneri se mijenjaju svaku fazu, odnosno svaka dva tjedna te su vam svakom fazom zubi sve pravilniji. Cijena terapije varira ovisno o tome koliko je alignera potrebno da vaš osmijeh postane savršen.

Sve cijene SimplySmile terapije možete pogledati na https://bit.ly/simplysmilerotim.

OCIJENI