OCIJENI

SIX MONTH SMILES – ravni zubi u samo 6 mjeseci

Objavljeno: 18.10.2019. 10:55

Six Month Smiles je sustav estetske „brze“ ortodoncije, koji u kratkom vremenskom razdoblju ispravlja zbijene, razmaknute ili rotirane zube, koristeći posebne bravice i žice u boji zuba.Cilj ove terapije je ispraviti glavne estetske pritužbe pacijenta u prosječno vrijeme od šest mjeseci, bez značajne promjene stražnje okluzije. Estetska ortodoncija sa Six Month Smiles sistemom je alternativa za veliku većinu odraslih koji iz nekog razloga (npr. zbog metalnih bravica ili dugog trajanja terapije) odbijaju tradicionalnu ortodonciju.

Stvari koje se obično obrađuju i ispravljaju kratkoročnom ortodoncijom su: izravnavanje i poravnavanje zuba, ispravljanje prednjih križnih zagriza, zatvaranje malih prostora ili održavanje prostora za implantate, formiranje gornjih i donjih zubnih lukova, ispravljanje manjih otvorenih zagriza, poboljšanje dubokih zagriza i poravnavanje gingivnih linija.Six Month Smiles koristi sustav bravica koje su specifično dizajnirane za kratkoročnu ortodonciju. To su prozirne bravice koje reflektiraju boju Vaših zuba pa su gotovo nevidljive, a njihovo postavljanje je brzo i udobno.
Vrijeme trajanja terapije je od 4 do 9 mjeseci.

Ako ste nezadovoljni svojim „krivim“, izbočenim, rotiranim zubima, ili razmacima među zubima, a ne želite dugotrajnu terapiju, sa Six Month Smiles sistemom možete doživjeti poboljšanje za samo nekoliko mjeseci!

OCIJENI