OCIJENI
Adresa: Ribnjak 24
10 000 Zagreb
Telefon:
01 4817 977 01 4817 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: specijalistička stomatološka ordinacija - ordinacija za ortodonciju - ortodont - aparatić za zube - zubar - ortodont
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

ORTODONCIJA Ortodoncija je grana dentalne medicine koja se bavi ispravljanjem položaja i odnosa zuba u čeljusti te međusobnog odnosa gornje i donje čeljusti . Cilj ortodoncije nije isključivo estetika i "ravni zubi", suprotno uvriježenom mišljenju, već su pravilno postavljeni zubi važni za zdravlje čitavog žvačnog sustava, čeljusnog zgloba,mišića i okolnog zubnog tkiva. Pravilan položaj zuba u čeljusti te pravilan odnos gornje i donje čeljusti omogućavaju ravnomjeran prijenos žvačnih sila, čime se čuvaju i potporno tkivo zuba i sami zubi od preopterećenja, prekomjernog trošenja i propadanja te se umanjuju ili kompletno uklanjaju problemi u čeljusnom zglobu.

Ortodontske naprave služe za ispravljanje malokluzija-loših međučeljusnih odnosa, uspostavljanje pravilnog odnosa između gornje i donje čeljusti, rasterećenje zgloba, dobivanje zadovoljavajućeg profila, punine usana i estetski oblikovanih zubnih lukova.

Područje uključuje dijagnostiku, preventivu, interceptivu te liječenje svih oblika malokluzija zuba i pratećih alteracija susjednih tkiva.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4817 977 01 4817 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI