OCIJENI

BEAUTY CENTAR CAPRICE

KSAVERSKA CESTA 17, 10000 ZAGREB

LJEPOTA DOLAZI IZNUTRA, A VRHUNSKA NJEGA IZ" CAPRICA"

Zašto su nam potrebni redoviti tretmani lica?

Objavljeno: 21.7.2022. 15:35

Opće je poznato da je koža naš najveći organ. Posebnu brigu potrebno je voditi o njezi kože lice budući da je lice najviše izloženo različitim vanjskim utjecajima tijekom cijele godine. Postoji mnogo različitih tretmana lica koji se koriste za različita stanja, jednako kao i kozmetičke i preventivne svrhe.

Tretmani kože lica najčešće se koriste za:

  • Poboljšanje kvalitete kože
  • Postizanje svježeg i mladolikog izgleda
  • Poboljšanje zdravlja i izgleda kože

  • Prevenciju starenja

U nastavku vam donosimo neke od najučestalijih tretmana lica koji se koje je moguće koristiti u različite svrhe te u različitim kombinacijama:

1. Hidrafacial

Ovaj tretman namijenjen svim tipovima kože. Njegovo blago i osvježavajuće djelovanje idealno će odgovarati i najosjetljivijoj koži. Ovim tretmanom od svega 3 koraka moguće je tretirati sitne bore, hiperpigmentacije, začepljene i povećane pore te ujednačiti ten. Hidrafacial je najpoznatiji po tome što vraća koži izgubljenu elastičnost i čvrstoću.

2. Biolight

Ovaj tretman je svojevrsna kombinacija mikrostruje i led svjetlosti. Ima izrazito učinkovit efekt jer pomaže poboljšati tonus kože, a ujedno i ujednačava ten te vam omogućuje svjež i mladolik izgled kože.

3. Ultrazvuk

Ultrazvuk se kao tretman lica koristi za dublje prodiranje preparata jer posjeduje mikro vibracije koje svojom toplinom aktiviraju i otvaraju stanice kože lica. Tako svi aktivni sastojci, poput vitamina i minerala, koji se nanose na kožu u potpunosti upijaju.

Ultrazvuk kao metoda već se dugo koristi u tretmanima lica jer stimulira kožu lica povećavajući joj tonus potkožja. Isto tako, ultrazvuk ima i značajna drenažna svojstva. Jedno od najbitnijih djelovanja ultrazvuka je ono toplinsko, stoga ne čudi da ovaj tretman aktivira mikrocirkulaciju te potiče limfni tok. Ovaj tretman izrazito je ugodan i opuštajuć, a idealan je za njegu kože lica i područja oko očiju.

4. Derpamen Enpitsu​

Ova japanska metoda poznata je po tome što koristi mikro iglice, a rezultati koje daje su zapanjujući. Ovi tretmani imaju duboko regenerativna anti-ageing svojstva. Koriste se za zaštitu i obnovu stanica kože. Tretmanom Derpamen Enpitsu simuliraju se obrambene sposobnosti kože. Ova metoda vrlo je efikasna za ublažavanje i smanjivanje bora, jednako kao i ublažavanje raznih ožiljaka te smanjivanje hiperpigmentacijskih mrlja.

5. Dermaroler

Pomoću ovog tretmana unose se aktivni serumi poput kolagena, hijaluronske kiseline i vitamini u točno određeni sloj kože. Ovaj tretman odlično liječi ožiljke, bore, akne, i strije.

6. Radiofrekvencija s vakumom

Ovim tretmanom koža se zagrijava sondom, stoga dolazi do poboljšanja metabolizma stanica, a pritom se povećava mišićni tonus te pospješuje stvaranje kolagena. Radiofrekvencija s vakumom potiče mikrocirkulaciju te bolju prokrvljenost kože i potkožja što dovodi do stvaranje i proizvodnje kolagena koje je odgovoran za elastičnost kože. Ovaj tretman uspješno smanjuje celulit, masne naslage i strije.

Sve navedene tretmane, ali i mnogo više, pronaći ćete u zagrebačkom Beauty centru Caprice. Ovaj jedinstveni beauty centar nudi kompletnu uslugu njege lica i tijela. Njihovo stručno i ljubazno osoblje, kvalitetni preparati koje koriste te izrazito ugodan ambijent garancija su vrhunske usluge kojoj ćete se zasigurno poželjeti što prije vratiti. Rezervirajte svoj termin već danas jer vaša će vam koža biti zahvalna!

Za više informacija posjetite: http://beautycentarcaprice.hr/

http://www.facebook.com/beautycentercapricezagreb/OCIJENI