OCIJENI

BEAUTY CENTAR CAPRICE

KSAVERSKA CESTA 17, 10000 ZAGREB

LJEPOTA DOLAZI IZNUTRA, A VRHUNSKA NJEGA IZ" CAPRICA"

Kako se boriti s proširenim porama?

Objavljeno: 31.8.2022. 14:09

Dok je vrlo lako pronaći odgovarajuće kozmetičke tretmane za uklanjanje bora, mitesera, pjegica i sličnog, potraga za najučinkovitijim sredstvom protiv proširenih pora nije tako jednostavna. Iako je nemoguće potpuno se riješiti pora, zbog toga što su neophodne kako bi ulje i znoj dospjeli na površinu kože, moguće je znatno ih smanjiti. U nastavku donosimo rješenje za proširene pore.

Koji su glavni uzroci proširenih pora?

Iako najveću ulogu igra genetika, temeljni uzroci proširenih pora su slijedeći:

  • manje rastezljiva koža, zbog koje je smanjena elastičnost kože oko pora

  • povećani volumen folikula dlake kao rezultat začepljenih vrhova

  • prekomjerna proizvodnja ulja od strane žlijezda lojnica, što rezultira masnom kožom

Beauty tretmani i pilinzi

Kada je glavni razlog proširenih pora prljavština, izvrsno je rješenje piling. Piling će potaknuti staničnu obnovu i ukloniti mrtve stanice kože i mitesere koje pore čine prividno još većima. Velika je prednost pilinga i što se mogu prilagoditi različitim jačinama i kiselinama kako bi se prilagodili svakom tipu kože.

Za proširene pore, uistinu nema boljeg rješenja od beauty tretmana. Najbolje je povjeriti se profesionalcima, koji će, ovisno o vašem tipu kože, znati koji je tretman najbolji za vas i koji će imati najbolje rezultate.

Green peel – učinkovit medicinski tretman protiv proširenih pora

Tijekom classic tretmana green peelom, gornji slojevi epiderme se uklanjaju, cirkulacija krvi, opskrba kisikom kao i metabolizam se poboljšavaju i potiču se procesi obnove. Ovo skraćuje uobičajeno vrijeme obnove kože s 28 na 5 dana. Nakon peelinga pojavljuje se nova, svježa koža. Završni tretman ljepote vrijednim sastojcima hrani kožu!

Tijekom energy tretmana koji ima regeneracijski učinak, stimulira se cirkulacija krvi, opskrba kisikom i metabolizam stanice te vodi ka prirodnom poboljšanju teksture kože bez efekta guljenja, time i smanjujući vaše pore i ostale pojave na koži vezane uz starenje.

Kako bi osvježili kožu, najbolji je fresh up tretman green peelom. Ovim nježnim postupkom, koža se ne guli nego se stimulira i osvježuje prirodnim travama. Stimulira se cirkulacija krvi, otvaraju se pore i koža je sada spremna da apsorbira sastojke iz njege kože koja slijedi. Ten se doima svjetlijim, svježijim i odmorenim, a vaše pore manjima.

Hydrafacial tretman

Još je jedan učinkoviti tretman hydrafacial tretman. Osim što će znatno utjecati na proširene pore, time ih smanjiti i pročistiti te obnoviti, njime je moguće tretirati bore, gubitak elastičnosti koji je ujedno i razlog proširenih pora, neujednačen ten, lošu teksturu kože i hiperpigmentacije. U 60 minuta do apsolutnog savršenstva kože!

Ako vam je uistinu dosta proširenih pora, nemojte čekati i rezervirajte svoj termin za hydrafacial ili green peel tretman. U Beauty Centru Caprice, pristup svakom klijentu je individualan, a nakon jednog od odličnih tretmana, moći ćete se pozdraviti s proširenim porama!

OCIJENI