OCIJENI

BEAUTY CENTAR CAPRICE

KSAVERSKA CESTA 17, 10000 ZAGREB

LJEPOTA DOLAZI IZNUTRA, A VRHUNSKA NJEGA IZ" CAPRICA"

Najbolji tretmani za mršavljenje i oblikovanje tijela

Objavljeno: 5.4.2023. 9:22

U današnje vrijeme, kada se sve više ljudi suočava s problemom prekomjerne tjelesne težine, postalo je iznimno važno pronaći učinkovite načine mršavljenja i oblikovanja tijela. Postoje različiti pristupi ovom problemu, poput zdrave prehrane, vježbanja ili njihove kombinacije, no ponekad se čini da ništa ne pomaže. Zbog toga su mnogi usmjerili svoju pažnju prema tretmanima za mršavljenje i oblikovanje tijela, koji nude brže i učinkovitije rezultate. U ovom članku ćemo istražiti najbolje tretmane za mršavljenje i oblikovanje tijela kako bismo vam pomogli izabrati najbolji za vaše potrebe.

DELUXDEEP

Ovo je neinvazivna i nekirurška tehnika za reduciranje masnih naslaga na različitim dijelovima tijela, poput trbuha, ruku, leđa, koljena, bedara, stražnjice, brade i podbratka. Osim toga, tretmanom je moguće postići podizanje grudi, suzbijanje celulita i učvršćivanje kože na licu i tijelu. Tretmani se izvode uz pomoć tehnologije monopolarne radiofrekvencije s frekvencijom od 480 kHz. Povećava se temperatura u dubokim slojevima potkožja, aktiviraju se fibroblasti, kolagen i elastin. Također, poboljšava se drenaža, regeneracija i oksigenacija tkiva. Trajanje tretmana ovisi o području koje se tretira i obično traje između 30 i 90 minuta.

LPG tretman 3u1

LPG tretman 3u1 je jedan od najpopularnijih tretmana za borbu protiv celulita. Ovaj tretman kombinira tri tehnologije: vakum, roler i radiofrekvenciju. Vakum tehnologija koristi podtlak kako bi se usisale masne stanice i potaknula cirkulacija. Roler tehnologija koristi valjak koji se kreće preko tretiranog područja, čime se dodatno potiče cirkulacija krvi i limfe, te razbija celulit. Radiofrekvencija, s druge strane, zagrijava duboke slojeve kože što potiče proizvodnju kolagena i elastina. Također, radiofrekvencija potiče stvaranje novih stanica koje zamjenjuju stare, što rezultira zatezanjem i pomlađivanjem kože. Ovaj tretman je pogodan za sve dijelove tijela koji su podložni celulitu, uključujući bedra, trbuh, stražnjicu i ruke.

Med Contour

Med Contour je inovativni tretman koji koristi tehnologiju vakuma i dvoglavog ultrazvuka kako bi se učinkovito uklonile lokalizirane masne stanice i poboljšala tekstura kože. Tretman se obično koristi za smanjenje masnih naslaga na trbuhu, bedrima, stražnjici, bokovima, nadlakticama i koljenima.

Prvi korak u Med Contour tretmanu je primjena vakuma na područje koje se tretira. Vakum pomaže u podizanju masnog tkiva i stvaranju prostora između stanica, što olakšava prodor ultrazvuka. Dvoglavni ultrazvuk tada prodire u dublje slojeve kože i uzrokuje topljenje masnih stanica. Masne stanice se zatim prirodno uklanjaju iz tijela tijekom nekoliko tjedana nakon tretmana. Osim toga, ovaj tretman poboljšava cirkulaciju krvi i limfe te smanjuje celulit, što dovodi do zatezanja kože i poboljšanja njezine teksture.

RF radiofrekvencija

Ova tehnologija koristi elektromagnetske valove visoke frekvencije koji prodru u duboke slojeve kože, zagrijavajući ih i potičući proizvodnju kolagena i elastina. RF radiofrekvencija se obično koristi za tretiranje prvog stupnja celulita, ali i za završno usavršavanje izgleda kože tijela.

RF radiofrekvencija 6 polarna je najnoviji oblik tehnologije radiofrekvencije i smatra se vrlo učinkovitom za poboljšanje izgleda kože. Ova tehnologija koristi šest elektroda koje osiguravaju ravnomjernu raspodjelu topline u koži, što dovodi do zatezanja i pomlađivanja kože.

G5 Cellutec

G5 Cellutec  je jedan od najučinkovitijih aparata za tretiranje celulita i učvršćivanje kože. Ovaj aparat koristi tehnologiju vibroterapije kako bi se postigao optimalni rezultat. Vibroterapija je vrsta terapije koja koristi oscilirajuće pokrete kako bi se potaknula cirkulacija i poboljšao tonus mišića.

Kada se koristi za tretiranje celulita, G5 Cellutec vibracijama doslovno "razbija" masne stanice koje uzrokuju celulit, čime se potiče njihovo izlučivanje iz tijela. Osim toga, vibracije aparata G5 Cellutec stimuliraju limfnu drenažu, što doprinosi smanjenju zadržavanja tekućine u tijelu i uklanjanju toksina.

Jedna od najvećih prednosti tretmana je to što jedna minuta vibroterapije aparatom G5 zamjenjuje pet minuta ručne masaže.

Maderoterapija

Maderoterapija koristi različite tehnike masaže i drenaže uz pomoć drvenih valjaka kako bi se poboljšala cirkulacija krvi i limfe, te potaknula proizvodnja kolagena i elastina. Osim toga, maderoterapija potiče limfnu drenažu, što pomaže u uklanjanju toksina iz tijela i smanjenju zadržavanja tekućine.

Korištenje drvenih valjaka omogućuje terapeutu da ciljano tretira različite dijelove tijela, uključujući bedra, stražnjicu, trbuh i ruke. Maderoterapija je vrlo učinkovita u oblikovanju tijela, poboljšanju izgleda kože i smanjenju celulita. Ova tehnika masaže pomaže u smanjenju masnih naslaga, poboljšanju tonusa kože i smanjenju nepravilnosti na koži.

Cupping

Cupping je terapija koja koristi vakuumsko usisavanje na određenim dijelovima tijela kako bi se postigli različiti terapeutski ili estetski učinci. Ova terapija se obično izvodi uz pomoć staklenih ili plastičnih čaša, koje se postavljaju na tijelo i stvaraju efekt vakuuma.

U estetskom kontekstu, cupping terapija se koristi za smanjenje celulita, poboljšanje tonusa kože, smanjenje natečenosti i poticanje prokrvljenosti kože i potkožnog tkiva. Tijekom tretmana, vakuumski efekt čaša potiče cirkulaciju krvi i limfe u tijelu, što dovodi do uklanjanja toksina iz tijela i povećanja prokrvljenosti kože i potkožnog tkiva.

U terapeutskom kontekstu, cupping terapija se koristi za smanjenje bolova, poboljšanje cirkulacije u vezivnom tkivu, smanjenje upala i povećanje općeg osjećaja dobrobiti. Tijekom tretmana, vakuumski efekt čaša pomaže u oslobađanju mišićnih napetosti, poboljšanju cirkulacije krvi i limfe, te smanjenju boli i upala.

Tesla body sculpting

Tesla body sculpting je najnovija tehnologija u oblikovanju tijela koja se koristi za brzo i efikasno rješavanje masnih naslaga i jačanje mišića. Ova tehnologija koristi elektromagnetsko polje kako bi izazvala kontrakcije mišića koje su jače i brže nego što ih ljudski mozak može izazvati sam.

U jednoj sesiji tretmana, Tesla body sculpting izaziva oko 36 000 mišićnih kontrakcija u samo 30 minuta. Ove kontrakcije ne samo da uništavaju masne stanice, već i jačaju mišićnu masu. Kada se mišići jačaju, tijelo gubi masne naslage brže i lakše. Tesla body sculpting je idealan tretman za podizanje stražnjice, ravnanje trbuha, uklanjanje masnih naslaga na rukama, bedrima, struku i trbuhu.

Posjetite Beauty centar Caprice i iskusite ove inovativne tretmane za ljepotu i oblikovanje tijela! Njihovi stručnjaci će vam pomoći da postignete vaše ciljeve, bez obzira jeste li u potrazi za savršenom figurom, želite se riješiti celulita ili jednostavno želite osvježiti svoju kožu. Rezervirajte svoj termin i započnite put prema tijelu kakvo ste oduvijek željeli.


OCIJENI