OCIJENI

BESPLATAN PREGLED VLASIŠTA I KOŽE - 12.02.2020. 15-20 sati

2 pregleda/dan | Objavljeno: 27.02.2020. 08:31

Ako imate problema s masnim ili suhim vlasištem, prhuti ili ispadanjem kose, navratite u našu ljekarnu Lipa na Malešnici, na besplatan pregled vlasišta i kože lica mikrokamerom, te savjetovanje o pravilnoj njezi vlasišta i kose.

Pregled će se održavati od 15-20 h.
Svoj termin rezervirajte putem telefona.

Linija proizvoda Vital Plus Active predstavlja kozmetiku posebne namjene koja regenerira, obnavlja i čisti svaki tip kože. Kvalitetu proizvoda garantiraju kontrole koje se provode u svakoj fazi proizvodnje. Vital Plus Active proizvodi su hipoalergeni i razvijeni su u suradnji s vodećim Europskim sveučilištima, te odgovaraju najvišim Europskim standardima. Njihovi proizvodi mogu se naći samo u ekskluzivnim ljekarnama, gdje je Vital Plus Active omogućio i besplatan pregled kao i stručne savjete od strane visoko educiranih stručnjaka.

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3730 171 01 3730 ... - Klikni za broj
Fax:
01 3730 171, 01 3734 744 01 3730 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI