OCIJENI
Adresa: Hrastovička 42
10250, Lučko
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
091 4531 093 091 4531 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tapetarijastil.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Namještaj - proizvodnja
Interijer, eksterijer
Usluge, radnje i radionice - ostalo
Ključne riječi: tapeciranje - restauriranje namještaja - popravak namještaja - kožni namještaj - trosjed - fotelja - uređenje ugostiteljskih objekata - interijer izrada - šivanje jastuka vrtne garniture - ratan skaj - umjetna koža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

TAPETARIJA "STIL"

Tapetarija "Stil" obiteljski je posao obitelji Paradžik već preko 40 godina. Tradicija tapetarskog rada i znanja, prenošena je sa generacije na generaciju.

Svo iskustvo stečeno dugogodišnjim radom danas se iskazuje u vrhunskoj kvaliteti naše usluge, u kreativnosti koju koristimo u radu sa svakim komadom namještaja ili drugih predmeta. Ljubav prema našem poslu je ono što nas ispunjava, a zadovoljstvo naših klijenata je ono što nam govori da smo na ispravnom putu.

Vršimo popravak i restauraciju starog namještaja, te proizvodnju novog (po narudžbi i mjerama). Također, izrađujemo i sjedalice, jastučiće za ugostiteljske objekte. Sve vrhunske kvalitete, po pristupačnim cijenama!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4531 093 091 4531 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI