OCIJENI

NAJSUVREMENIJOM TEHNOLOGIJOM DO SAVRŠENOG OSMIJEHA

Objavljeno: 26.10.2018. 9:47

Naš osmijeh je odraz naših emocija kao što su sreća ili ljubav. Također predstavlja prozor u komunikaciju odražavajući samopouzdanje, otvorenost, vitalnost i odobravanje.

Kako se Vi osjećate u vezi svojeg osmijeha? Smatrate li da Vas sputava u svakodnevnim interakcijama?
Napretkom tehnologije i sve većim naglaskom na vizualni aspekt osmijeha pojedinci se u sve većoj mjeri okreću estetskoj stomatologiji. Ona predstavlja interdisciplinarnu granu stomatologije čiji zahvati podrazumijevaju postizanje savršenosti u estetskom smislu uz tradicionalno održavanje zdravlja usne šupljine. Najpopularniji zahvati navedene discipline predstavljaju bezmetalske ljuskice i cirkon keramika. U nastavku donosimo indikacije i prednosti navedenih postupaka.

Bezmetalske ljuskice- s vremenom naši se zubi počinju “trošiti”, postaju podložniji oštećenjima i jako je teško izbjeći diskoloracije, otkrhnuća, puknuća i slične dentalne probleme. Navedena stanja, osim što narušavaju vizualni dojam, mogu voditi većim zdravstvenim problemima kako vrijeme odmiče. Bezmetalske ljuskice smatraju se vrhuncem estetske stomatologije i jedan su od najpopularnijh izbora među većinom pacijenata. Tanki “listići” postavljaju se na prednju i bočnu stranu i idealno su rješenje za uklanjanje problema poput: boje zubi, oštećenja, nepravilnog položaja, razmaka između zubi i poboljšanje sveukupnog izgleda osmijeha.
Postoje brojne prednosti ljuskica ali najviše ih ističe činjenica što predstavljaju neinvazivni, siguran način postizanja veće čvrstoće zuba, te savršenu imitaciju prirodne transparentnosti zuba.Cirkon krunice- (bezmetalne krunice) predstavljaju najsuvremeniju tehnologiju u stomatologiji i ispunjavaju najviše standarde i najzahtjevnijih pacijenata. Izrađuju se od materijala izrazite kvalitete i pružaju slijedeće prednosti:
-jako visoka tvrdoća i otpornost
-biokompatibilan materijal eliminira rizik od alergija
-omogućava estetski savršeno uklapanje imitirajući prirodnu boju zuba, oblik, te također posjeduje jednaku svjetlosnu propustljivost kao i prirodni zubi
-olakšano čišćenje
-nema nikakvih kontraindikacija

Vaš osmijeh je Vaša najznačajnija karakteristika jer predstavlja Vašu jedinstvenu osobnost svijetu. Izaberite stručnog stomatologa koji će brinuti za Vaše zdravlje, ali i slušati i Vaše želje i potrebe. Ordinacija dentalne medicine- Morana Pasecky Perić Vam upravo svojim individualnim pristupom nudi vrhunsku uslugu i garantirano vraća osmijeh na Vaše lice!

OCIJENI