OCIJENI
Adresa: HEINZELOVA 47 B
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2328 171 01 2328 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://dentaltime.hr
http://www.facebook.com/Dentalteh-127696063950043/

Radno vrijeme

:
pon i pet: 9-17 uto-sri-čet: 13-21
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: izbjeljivanje zubi - bezmetalna krunica - proteza - cirkon - ljuskice - metalkeramička krunica - čišćenje zubnog kamenca - izrada estetskog ispuna
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Privatna stomatološka ordinacija DentalTime čuva tradiciju još od 1994. godine kada su joj vrata prvi puta otvorena. U novom ruhu i ekstendiranom timu, u suradnji s dentalnim laboratorijem Dentalteh, ordinacija nastavlja svoju djelatnost 2015. godine.

Od stomatoloških disciplina ordinacija obuhvaća konzervativnu stomatologiju (plombe, liječenje zuba, čišćenje zubnog kamenca, izbjeljivanje), kirurgiju (vađenje zubi, ekscizija i drenaža apscesa, implantati i krunice na implantatima), dječju stomatologiju, protetiku (dentalne proteze, metalkeramičke i totalkeramičke krunice i mostovi, Veneers-ljuskice).

Uz suradnju s našim dentalnim laboratorijem omogućavamo našim pacijentima da zadrže ili vrate toliko, u današnje vrijeme, traženi osmijeh. Ordinacija je smještna u kvartu Donje Svetice/Kvatrić, na križanju Branimirove i Heinzelove ulice. Parkirnih mjesta ima dovoljno u kvartu i oko ordinacije.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2328 171 01 2328 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI