OCIJENI

Pismeno i usmeno prevođenje

0 pregleda/dan | Objavljeno: 12.08.2020. 08:06

Mi smo uhodani tim simultanih prevoditelja i sudskih tumača s dugogodišnjim iskustvom u usmenom i pismenom prevođenju. Za vas obavljamo ovjerene prijevode na engleski, njemački, ruski, češki, hrvatski, slovački i srpski jezik s popustom od 20%. Na tržištu smo prisutni od 2003., a bogato iskustvo smo stjecali radeći i na domaćem i inozemnom tržištu u okviru EU projekata i projekata privatnih i javnih organizacija. Neki od naših klijenata uključuju Svjetsku Banku, UNHCR, USAID, UNDP, GTZ GmbH, SAFEGE, DS Smith, Transparency International Hrvatska, Ericsson Nikola Tesla d.d., HGK, Hrvatski telekom d.d., HEP-ESCO d.o.o. itd.


Godinama radimo na najvišim razinama, s različitim strukturama vlade, međunarodnim organizacijama i tvrtkama, stoga baratamo različitim stručnim terminologijama te se lako prilagođavamo formatu događaja.


Također, ukoliko imate potrebu za tehničkom podrškom u smislu osiguranja kabina, zvučnika, mikrofona i slušalica za vaše konferencije, kongrese ili panel rasprave, imamo pouzdanu tvrtku-partnera koja raspolaže najsuvremenijom tehnologijom. U mogućnosti smo priložiti vam ponudu i za te usluge.


Želimo vam da budete otvoreni, odvažni i drugačiji te da nas potaknete da ispunimo vaša očekivanja. Veselimo se upoznati vas i pružiti vam jezičnu podršku koja će biti jedinstvena baš kao što je i vaša tvrtka, u cijelosti skrojena prema vašim potrebama i iznad svega ispunjena neiscrpnom inspiracijom i preciznošću u prevođenju!


Naše vještine:

• Usmeno prevođenje – simultano, konsekutivno i šaptano
• Pismeno prevođenje s i bez ovjere (diplome, svjedodžbe, ugovori, certifikati, tehnički priručnici i sl.)
• Strojno prevođenje (Trados Studio 2015)
• Lektura i korektura teksta
• Voice-over i audio snimanje reklamnih video filmova za vašu tvrtku
• Komunikacijska podrška na stranom jezikuPoštujemo rokove, brzi smo i jamčimo kvalitetnu isporuku uz poštivanje stručne terminologije i duha jezika.Rado vam stojimo na raspolaganju kod svih upita te smo voljni odobriti vam popust kod pojedinačnih konferencija i dokumenata s većim brojem stranica.Za sve vaše upite i zahtjeve stojimo vam na raspolaganju te vas pozivamo da nam se javite na

http://www.intelekt-prevodjenje.hr

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 7822 581 091 7822 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI